Horoskop onsdag 11/2

03 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att koncentrera dig. Dina tankar flyger hit och dit. Erkänn att du inte är i ditt esse idag och undvik allt för utmanande uppgifter. Spar dom till imorgon.

 

Oxen 21/4-21/5

Du inser att du gjort en tabbe, men du vet inte hur du ska kunna rätta till den utan att någon märker att det var du som gjorde fel. Varför kan du inte erkänna din skuld?

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Trots ett ihärdigt försök att räkna får så tycks du ha problem med sömnen. När varken varm mjölk eller får räkning hjälper kan det vara dags att ta till det tunga artilleriet, faktalitteratur som singlarnas parningssäsong borde hjälpa.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag får du inte ligga på latsidan om du ska hinna med. Schemat är fullspäckat så det gäller att du har klart för dig hur lång tid varje moment tar. Visa att du är bra på att organisera.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag får du en komplimang från en person som du vanligtvis inte umgås med och det gör dig verkligen glad. Du lever på den här kommentaren resten av dagen.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

I dagsläget bör du överväga en karriärs förändring. Du sliter för mycket utan resultat och det tär både på dig själv och på din familj. Diskutera saken med din partner så får du ett bra råd.

 

Vågen 24/9-23/10

Nu när Venus står i en gynnsam position till ditt tecken kan det dyka upp både varm vänskap och het passion. Du kommer få en riktigt trevlig onsdag.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen får du inte tveka. Om du velar kan du mista det övertag som du kämpat så hårt med att få. Var bestämd och visa att du är väldigt målinriktad.

 

Skytten 23/11-21/12

Under dagen får du problem med en rutinuppgift på jobbet. Det här är något som du borde kunna i sömnen. Fundera på varför det blev fel och börja om från början.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Ibland fattar du väldigt snabba beslut så att ingen annan hänger med. Idag är en sådan dag då du driver dina kollegor till vansinne med alla planer som du har.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag får du inte vara alt för sträng när du ska bedöma någon annans arbete. Även om det inte är vad du hoppats på så ska du försök att hitta något positivt i din kollegas prestation.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Tillåt din kreativa sida att få utlopp idag. Du har massor av bra idéer som du bör testa, men gör en sak i taget så att det inte blir kaos. Ibland blir du väl entusiastisk.

 

Annons