Horoskop torsdag 12/2

03 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar lugnt, men låt dig inte luras. Innan kvällen kommer, har du fått en hel del att fundera över. Just nu har du mycket energi som gör att du orkar påbörja nya projekt.

 

Oxen 21/4-21/5

Det blir en ganska intensiv dag. Du har mycket att göra, och en av dina kollegor går dig på nerverna. Prata med din arbetskompis. Det hjälper inte att hålla ilskan inom sig.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Under dagen får du möjlighet att prata med en person som du är lite intresserad av. Bli inte besviken om det visar sig att han/hon inte är som du tänkt dig. Ibland kan verkligheten överträffa drömmen.

 

Kräftan 22/6-22/7

Räkna med en tuff dag. Du har väldigt höga krav på dig just nu och det rimmar illa med att du känner dig trött och orkeslös. Kanske skulle du behöva en paus och komma ifrån vardagen lite.

 

Lejonet 23/7-23/8

Det finns risk för konflikt på jobbet. Din styrka är din svaghet just nu. Du har svårt att ta kommandon från andra eftersom du helst vill leda själv. Jobba på att bli mer anpassningsbar.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Var inte rädd för att säga vad du tycker och tänker. Ofta kommer du mer med antydningar än en rak åsikt och det skapar mer förvirring än klarhet.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag finns det en risk att du hakar upp dig på detaljer. Du har svårt att se de stora sammanhangen så du väljer att fokuserar dig på de mindre bitarna istället.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen kan det uppstå ett problem som är relaterat till en kollega. Hon/han har svårt att passa tiderna och det går ofta ut över dig. Ta tag i problemet innan det växer.

 

Skytten 23/11-21/12

Det blir en bra dag om du bara undviker impulsshopping. Du har en tajt ekonomi just nu så du ska undvika platser som kan fresta dig att handla sånt du inte behöver.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag finns det goda chanser att du träffar en mycket speciell person. Försök att inte döma de människor du möter direkt, utan låt dom få en chans att visa vilka dom är innan du bestämmer dig för vad du tycker.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Var försiktig med hur mycket arbete du lägger på din kollega. Han/hon har svårt att hantera stress just nu, och ytterligare press från din sida kan bli droppen som får bägaren att rinna över.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du är på riktigt gott humör idag. Du får positiv kritik för ett arbete som du utfört och det ger dig energi genom hela dagen. Känn dig nöjd med dig själv.

 

Annons