Horoskop lördag 14/2

03 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir inte vad du väntat dig. Ibland har du för höga förväntningar och då blir du besviken när det inte blir som du tänkt dig. Försök att ta dagen som den kommer.

 

Oxen 21/4-21-5

Det blir en ganska rörig dag för din del. Du har mycket som du vill göra, men tiden rinner iväg utan att du får något gjort. Var uppmärksam på detaljer, det är oftast där du kör fast.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du blandar ihop två saker idag och det skapar problem. Det enklaste är om du erkänner att du gjort ett misstag, hur surt det än känns. Stolthet är överskattat.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen blir lugn och skön. Du får chansen att vila ut ordentligt utan att behöva bekymra dig om vardagliga problem. Har du en partner kan lördagen bjuda på en del romantik.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu mår du inte så bra. Du känner dig trött och håglös. Försök att undvika aktiviteter som gör dig ännu mer utsjasad. Du behöver lugn och ro för att kunna vila upp dig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Lördagen blir över förväntan. Du träffar vänner och har riktigt trevligt. En person som du egentligen inte tycker om visar upp en ny, mycket mer sympatisk sida av sig själv.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen är som gjord för att shoppa, men sätt en budget från början så att det inte blir dyrare än du tänkt dig. Att slappa på stan med kompisarna är också ett alternativ för dagen.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Solen ger dig energi och det gör dig på gott humör. Du tar tag i en del trista saker hemma, men tack vare ditt höga tempo klarar du av dem snabbt och kan ägna resten av dagen till att ha kul.

 

Skytten 23/11-21/12

Funderar du på ett uppbrott är det här rätta dagen att meddela ditt beslut. Just nu har du talets gåva och det gör att du kan framför jobbiga besked på ett samlat och genomtänkt sätt.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen får du chansen att göra något du inte gjort på länge. Det blir riktigt kul, och du undrar varför du slutade med den här aktiviteten. En vän hjälper dig med ett problem.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du har mycket sociala projekt på gång, men det gör att du måste engagera din partner som inte är lika förtjust som du är. Använd din entusiasm för att motivera din vän.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen tar du ställning till en fråga som rör ekonomin. Det kan vara att bokar en resa, lägger ett bud på en bostad eller bara planerar för semestern.

 

Annons