Horoskop söndag 15/2

03 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att motivera dig idag. Du känner dig seg och helt utan entusiasm. Ring en vän så får du lite hjälp att få igång energin igen. Du behöver någon positiv person som kan få dig på gott humör.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir oväntat lättsam. Du gör egentligen ingen nytta, men ibland är det skönt att bara slappa och ta det lugnt. En privat fråga har blivit aktuell, snart är det dags för ett beslut.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu har du svårt att säga vad du menar. Så fort du ska prata om intima känslor så känner blir du generad och obekväm. Det tar tid att våga öppna sig så tro inte att du kan forcera fram det.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen blir lugn och skön. Du hinner med några mindre sysslor hemma trots att du inte stressar. Passa på att fundera lite över kommande vecka, det kan vara ett bra sett att förbereda sig på.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Du har svårt att säga nej till en vän som ber om en tjänst trots att du egentligen inte har tid. Kanske vore det bättre med en vit lögn i just det här fallet. Det kan bespara dig en massa extra jobb.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du känner dig inte riktigt i form. Det ligger ett stråk av ohälsa över ditt tecken. Kanske är du förkyld, eller så har du bara jobbat för mycket den senaste tiden och lider av stressymtom.

 

Vågen 24/9-23/10

Söndagen blir den dag då du får möjlighet att komma ikapp hemma. Veckan har varit tung på jobbet och du har inte orkat med så mycket när du kommit hem på kvällen.

 

Skorpionen 24/10-22/11

En fråga får dig att fundera. Du har inte tänkt i de här banorna tidigare, men nu inser du att du har en hel del att vinna på att ändra din attityd mot en viss person.

 

Skytten 23/11-21/12

Låt inte din irritation gå ut över din partner. Han/hon har inte försatt dig i den situation som du befinner dig i så ska du bli arg på någon så ska det vara på dig själv.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag har du chansen att höra av dig till vänner och släktingar som du inte hunnit med den senaste tiden. Du behöver inte överanstränga dig. Ett litet SMS med ett hej räcker för att göra någon glad.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir seg. Du orkar inte ta tag i någonting och du känner dig ganska vresig. Din partner/vän undviker dig eftersom du är på så dåligt humör. Försök att rycka upp dig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Om du har tråkigt kan du prova på något som ger utlopp för din kreativa sida. Oavsett om det är att måla, skriva eller baka bröd så blir resultatet över förväntan.

 

Annons