Horoskop måndag 16/2

03 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

En ny vecka kräver att du fokuserar dig. Du kan inte drömma dig bort idag för då kommer du att missa något väsentligt. Tänk inte så mycket, håll dig i nuet.

 

Oxen 21/4-21/5

Du jobbar på utan att fundera så mycket. Du vet att om du planerar för långt fram i tiden kommer det ändå bara bli fel. För dig gäller en sak i taget, då blir det rätt.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det verkar som du kommer att gå någon kurs eller form av utbildning den här veckan. Det blir ett avbrott i vardagen och ger dig ny energi på jobbet.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under dagen får du brottas med en rad mindre, men irriterande problem. Att det trasslar så mycket just idag beror på Plutos inverkan. När den planeten är i farten vet man aldrig vad som är på gång.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du grubblar mycket över ganska djupa frågor just nu. Du har kommit till ett skede i ditt liv då du behöver vissa svar för att gå vidare. Tillåt dig att vara tyst och inåtvänd ibland.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Din entusiasm är mer skrämmande än smittsam. Tänk på att dina kollegor inte riktigt orkar hålla samma tempo under så lång tid som du gör. Din uthållighet är legendarisk.

 

Vågen 24/9-23/10

En person som du inte träffar så ofta söker upp dig idag. Du blir förvånad när du hör vad din vän har att säga. Fatta inga beslut utan att tänka igenom dom noga först.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Ibland är du väl impulsiv, som idag då du låter dina känslor styra över förnuftet. Du vet vad det mest logiska alternativet är, men du väljer ändå att lyssna till ditt hjärta.

 

Skytten 23/11-21/12

Måndagen blir jobbig. Du känner dig inte så utvilad som du borde med tanke på att det just har varit helg. Försök att trappa ned lite på tempot, annars kommer du vara slutkörd lagom till lunch.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag uppför du dig ganska illa mot en kollega. Den här personen är visserligen inte den lättaste att tas med, men det ursäktar ändå inte ditt beteende. Du bör jobba på din attityd.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Låt dig inte förföras av din partners drömmande skildring om ett visst resemål. Ta reda på fakta innan du bestämmer dig så slipper du obehagliga överraskningar.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du prova på en ny uppgift som är både svår och rolig. Om det här är något du vill göra mer ofta bör du meddela din chef det så att han/hon vet att du är intresserad.

 

Annons