Meningslösa horoskop

04 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det verkar som många har stenkoll på sitt födelsehoroskop, men visste ni att ju äldre du blir desto mer irrelevant är ditt födelsehoroskop eftersom du förändrar dig själv tack vare den livserfarenhet du samlar på dig. Därför kan det te sig rätt meningslöst att ställa ett födelsehoroskop åt en 75-åring. Födelsehoroskopen bygger på de förutsättningar som du föddes med. Har ni noterat en annan sak, de flesta frågor jag har fått har på ett eller annat sätt berört Skorpionen. Visst dras det tecknet åt det mystiska, men det här hade jag inte väntat mig 🙂

Några snabba frågor och svar:

Lejon passar bästa med de andra eldtecknen och sämst med Jungfrun.

En Oxe med asc:en (ascendenten) i Skorpionen blir väldigt engagerad i det han/hon gör. Det är en lojal person som är mycket beslutsam.

En Kräfta med Skorpionen som asc har mycket stor potential tack vare sin energi och styrka. Lägger du dätill Månen i Lejonet får du kreativitet och värme, men också ett ständigt behov av att bli bekräftad.

Annons

En Tvilling som har asc:en i Skorpionen har ett skarpt intellekt som han/hon gärna använder. Det är nyfiken och uppsökande person som bör se upp så han/hon inte blir för självsäker.

Tvillingarna passar bra ihop med Vågen och Vattumannen men bör undvika Skorpionen och Stenbocken.

Sista frågan var vad asc:en är för något. Kort kan man säga att det är den grad var med zodiaken stiger i östra horisonten i födelseögonblicket. Du räknar ut den med hjälp av ett dataprogram, och det kan du antingen göra på nätet eller skicka efter en astrologisk uträkning. Asc:en speglar ditt andra jag och din inre personlighet i korta ordalag.

Hoppas ni fick lite svar på era frågor

=-)

Felicia

Annons