Vad gör man om man inte vet vart man är född

05 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Signaturen Twins frågade om födelseplatsen (i det här fallet Kina) kan påverka horoskopet. I det vanliga horoskopet baserat på soltecknet, spelar det ingen roll vart du är född. Det är om du väljer att göra ett födelsehoroskop eller ett progressivt horoskop som är personligt som du måste veta mer om plats och exakttidpunkt för födelsen. Jag har varit i kontakt med en hel del adopterade personer som har blivit frustrerade eftersom de inte kan ställa ett korrekt horoskop. Ofta vet de inte exakt var de är födda och ännu mindre vilken tidpunkt de är födda, en del har inte ens kunnat vara säker på datum eller år för sin födelse. I ditt falla kan jag tänk mig att du påverkas lika mycket av Oxen som av Tvillingarna och det på grund av datumet ( 27/5) du är född snarare än vart du är född.

Ett alternativ (som jag inte förespråkar eftersom det är så osäkert) är att pendla på tiden eller platsen för din födelse, en del vänder sig också till tarotläsare för att få svar. Med pendling är att man kontaktar astralpersoner med hjälp av ett instrument, tex en kristallpendel och på så sätt får ett korrekt svar. Det här tillhör de lite mer flummig bitarna av New Age, och även om de kan vara farschinerande så skulle jag inte lägga allt för stor tilltro till dom.

Annons

När det gäller Lejon och Vågar är det en bra kombination så länge Lejonet står ut med Vågens velighet. Både lejon och Vågar är sociala och trivs med liv och rörelse omkring sig. Lejonet behov av uppmärksamhet får ingen konkurrens från den älskvärda Vågen som kan acceptera att någon annan stjäl rampljuset.

Går du in och läser månadshoroskopen i Elle tidning eller på weben så finns det en kort sammanfattning om månadens tecken i början av varje horoskop.

Vädurar passar i regel med Vågen och Skytten. Vågen för deras sensuella mjukhet och Skytten för att de har lika stort frihetsbehov och Väduren själv. Har du svårt att hitta en partner så har du troligen drabbats av eldtecknets ok, tron på grönare gräs på andra sidan staketet och flammande men kortvarig passion. Eldtecken har lätt att tröttna när det börjar gå vardag i ett förhållande. De behöver en ombytlig partner som alltid överraskar dom på ett eller annat sätt.

:0)

Felicia

Annons