Tisdag 17/2

05 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag hinner du med det du ska om du snabbar dig lite på under eftermiddagen. Se till att inte haka upp dig på en kollegas beteende, det orsaker mer besvär för dig än för henne.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen börjar i ett högt tempo, men energin håller bara i sig under morgonen. Fram emot eftermiddagen behöver du en längre paus för att orka med resten av dagen.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Tisdagen blir lugn på jobbet, men ganska turbulent hemma. Det finns flera personer som försöker få tag i dig under dagen. Se till att vara kontaktbar, särskilt under eftermiddagen.

 

Kräftan 22/6-22/7

När du får ett bra råd bör du följa det, inte vara arkivera det under fliken användbart. Du har en förmåga att lita lite väl mycket på dig själv och inte ta hänsyn till dina kollegors erfarenhet.

 

Lejonet 23/7-23/8

Under dagen får du inte glömma att ringa en person som du lovat att höra av dig till. Du skjuter gärna upp det här samtalet eftersom du vet att det kan bli jobbigt.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen flyter på utan problem och du hinner med en hel del. Även kvällen ser lugn ut. Njut av att slippa en massa bekymmer. Din partner är ovanligt gullig idag.

 

Vågen 24/9-23/10

Som singel stöter du hela tiden på intressanta människor just nu. Venus hjälper dig att attrahera tänkbara partners. Har du ett förhållande så handlar dagen mer om vänskap än om passion.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag funderar du på att överraska en vän. Gör gärna det, men gör det med något han/hon vill ha, inte något du själv önskar dig. Kvällen blir trevlig, men ganska sen för din del.

 

Skytten 23/11-21/12

Du måste ta hänsyn till att en kollega är lite känslig just nu. Dina skämt är inte alltid så genomtänkta och de kan såra utan att du menar det. Tänk dig för innan du öppnar munnen.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag blir allt rätt från början till slut. Du har en ovanlig bra dag där allt flyter på. Känn nöjd med dig själv och unna dig något extra som belöning för att du varit så duktig.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen handlar om pengar på ett eller annat sätt. Du måste fatta snabba beslut och det tycker du är både roligt och skrämmande. Du vet att det är mycket som står på spel.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Visa inte att du blir sårad av din kollegas pikar, då får han/hon som han/hon vill. Att vara stark utåt kräver en hel del av dig, men du kan klara det genom att fokusera dig.

 

Annons