Onsdag 18/2

05 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du närmar dig ett av de mål som du satt upp för den här veckan och det får dig att känna dig riktigt duktig. Glöm inte att visa för din chef vad du uppnått, du kan behöva höra lite beröm.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen handlar om att tänka kreativt. Du får inte falla in i samma spår som vanligt, utan du måste tänja på gränserna till det acceptabla. Det blir en verklig utmaning för din del.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Under dagen får du ta tag i en uppgift som du tycker är urtrist. Se det som en test. Du måste visa att du kan hantera den här sidan av jobbet lika väl som den roliga.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen blir ganska lugn och man bortser från en smärre incident på morgonen. Dina kollegor är på gott humör och det gör att dagen blir både rolig och går fort.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du får tacka nej till en uppgift som du inte vill ha. Ibland är det bra att visa att man inte accepterar vad som helst. Det är nyttigt för din kollega att upptäcka att det inte går att köra med dig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

När Merkurius påverkar dig så gynnsamt som han gör just nu ska du passa på att förhandla. Oavsett om det gäller nya arbetsuppgifter, högre lön eller mer utmaningar på jobbet så har du oddsen på din sida.

 

Vågen 24/9-23/10

Innan du bestämmer dig för vad du vill göra ikväll bör du ta kontakt med din vän. Det finns en risk att ni dubbelbokar er annars. En nyhet om en kollega överraskar dig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du är mycket bestämd just nu. Du har svårt att acceptera att din kollega går bakom din rygg och det visar du genom att göra samma sak mot henne/honom.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att säga ifrån eftersom du är rädd att det ska orsaka för mycket rabalder på jobbet. Du arbetar hellre dubbelt så mycket och slipper en massa bråk.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag har du chansen att riktigt briljera inför dina vänner. Det viktiga är att du gör det med humor, annars kan du reta upp någon av misstag. Ingen gillar en skrytmåns.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag vill du inte arbeta alls. Fick du bestämma skulle du stanna hemma i sängen med en bra bok istället. Nu gäller det att peppa dig själv till att göra ett bra jobb.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Ibland kan det vara bra att fundera på hur man ska formulera sig så att det blir rätt innan man öppnar munnen. Under dagen kommer att stöta på problem som bara kan lösas med väl valda ord.

 

Annons