Torsdag 19/2

05 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Torsdagen börjar bra. Du hinner avsluta ett projekt i god tid och du känner att du har det mesta under kontroll. Unna dig att smita lite tidigare om du kan.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag vill du inte visa vad du känner. Du har blivit sårad av någon som du tycker mycket om, men som visade sig vara någon annan än du trodde. Du behöver få vara ifred.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir ganska stressig för din del. Du har mycket att göra och du ställer höga krav på dig själv. En vän hjälper dig med ett problem som ligger utanför ditt kunskapsområde.

 

Kräftan 22/6-22/7

Var inte rädd för att göra dig hörd. Ibland blir du som en tapet och smälter in bakgrunden istället för att synas och höras. Du har mycket att bidra med så våga visa att du finns.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag ska du undvika situationer där din kunskap sätt på prov. Du är inte i ditt esse just nu så det blir lätt fel. En kollega behöver din hjälp för att hinna med, visa att du är en bra vän.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Undvik att äta svårsmält mat idag för då kommer du garanterat inte orka ta dig igenom den här eftermiddagen. Mycket grönsaker håller dig pigg och hjälper dig att fokusera.

 

Vågen 24/9-23/10

Under dagen får du ett praktiskt problem. Enklaste sättet att lösa det är genom att be om handräckning. En av dina chefer ställer gärna upp med både goda råd och handfast hjälp.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Undvik att stressa och lär dig att prioritera istället. Om du hela tiden skyndar dig så kommer du att märka att du inte orkar lika mycket som om du unnande dig raster och vila mellan varven.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag får du en del goda råd av en kollega. Det här är ett bra tillfälle att insupa lite mer fakta om ett visst område som du länge varit nyfiken på. Ta chansen och fråga mycket.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Var inte allt för försiktig idag. Om du ska lyckas med det du tänkt dig måste du ta ut svängarna lite. En kollega är på dåligt humör och det drar ned stämningen på jobbet.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Din charm tar dig ur det flesta bekymmer idag. Med ett leende och en massa humor lyckas du lösa de mest knepiga problem. Unna dig en tidig kväll.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du måste tänka på ditt sömnbehov. Sena kvällar gör att du inte orkar med att fokusera dig på jobbet. Tvinga dig själv i säng i tid, även om du inte är trött.

 

Annons