Fredag 20/2

05 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir riktigt rolig. Du mår bra, du har massor av energi som gör att du vill visa vad du går för. En kollega beundrar din driftighet och din målmedvetenhet.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag ska du inte lyssna på skvaller. Risken är att du snappar upp sånt som inte är avsett för dina öron och som sårar dig i onödan. Fokusera dig på jobbet istället.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har väldigt mycket att göra idag. Pressen är hög på att du ska lyckas så du får inte tappa stinget efter lunchen. Kaffe kan hjälpa dig att bibehålla piggheten och målmedvetenheten.

 

Kräftan 22/6-22/7

Visa inte att du oroar dig inför din chef. Var fokuserad och lugn så kommer allt att ordna sig. Kvällen ser ut att bli trevlig. Du träffar dina vänner eller din partner.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag verkligen glänser du. Du har ansträngt dig lite extra och det är många som lägger märke till dig. Få kan skina som ett putsat Lejon. Njut av uppmärksamheten.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Unna dig att ha kul ikväll. Strunta i morgondagen och ägna dig åt nuet istället. En rolig person dyker upp under kvällen, den kan bli en bra kompis om du ger honom/henne en chans.

 

Vågen 24/9-23/10

Under dagen ska du får du en nyhet via en kollega. Om den är bra eller dålig handlar mer om din inställning än själva beskedet. Tänk positivt, så ordnar sig det mesta.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag har du riktigt kul på jobbet. Det är just de här dagarna som du kommer ihåg varför du valde att jobba med det du gör. Kvällen ser ut att bli tidig. Du är inte i fysisk toppform.

 

Skytten 23/11-21/12

Du väntar på att en vän ska höra av sig och under tiden retar du dig på hans/hennes tystnad. Kanske vore det enklare att ta saken i egna händer och helt enkelt ringa.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du visar dig från din allra mest ljuvliga sida idag. När du är på det här humöret är du svår att motstå. Stenbockar har en härlig, underfundig humor som de flesta faller för.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du tvekar när det gäller jobbet. Det finns någon form av uppgift som går emot din etik och du vet inte hur du ska hantera situationen. Fundera på om det finns någon kompromiss som du kan tänka dig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag har du inte tid att haka upp dig på irriterande medresenärer eller sura kollegor. Du är stressad, men på ett positivt sätt. Du har massor av roliga saker att ta tag i.

 

Annons