Söndag 22/2

05 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar riktigt segt. Du har ingen lust alls att stiga upp ur sängen. Fick du som du ville skulle du stanna inne hala dagen, men dina vänner vill annorlunda.

 

Oxen 21/4-21/5

En person beundrar dig mycket och idag finns det en chans att han/hon fattar mod och ger sig till känna. Tänk på att var snäll mot den här personen, han/hon blir lätt sårad.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du tycker att det är roligt att flirta, men låt det inte går för långt. Ett glatt leende och lite vassa kommentarer är helt okej, men tar du det längre så kan den här flirten vara svår att få stopp på.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du funderar mycket över frågor som rör ditt boende. Kanske funderar du på att göra om hemma, eller så söker du en ny boendeform. I vilket fall som helst vill du ha en förändring.

 

Lejonet 23/7-23/8

Var inte allt för förnuftig idag. Ibland är det bra att chansa lite och vara en aning galen. Att släppa loss hjälper dig att lära känna nya sidor hos dig själv.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du har lätt för att hamna i diskussioner som rör etiska frågor. Det här är något som ligger dig varmt om hjärtat och som verkligen kan få dig att reagera.

 

Vågen 24/9-23/10

Söndagen blir riktigt slö för din del. Vanligtvis brukar du inte ta det så lugnt som du gör idag. Du brukar få dåligt samvete av att bara vara hemma och slappa.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen kan det vara lämpligt att ta upp ett känsligt ämne med din vän. Du har hjälp både av den vältaliga Merkurius och den drivande Mars. Skjut inte upp den här diskussionen längre.

 

Skytten 23/11-21/12

Visa att du kan vara empatisk. När din vän råkar illa ut vill han/hon ha en axel att gråta ut mot, inte en massa praktiska råd. Det är inte ditt jobba att hitt en lösning på din väns problem.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen är som gjord för en långpromenad tillsammans med en vän. Ha roligt, flamsa och skratta mycket. All frisk luft gör att du sover gott och vakna utvilad på måndag morgon.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Ibland kan du vara väldigt dömande, trots att du ger sken att vara motsatsen. Du har svårt att acceptera olikheter hos grannar och vänner, särskilt nu när du står under en negativ influens.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Om du tar motgångarna och vänder dom till något positivt så kommer du inte bara lära dig något, du kommer också att växa som människa. Våga be om råd när du har det svårt.

 

Annons