Krångliga horoskop

09 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag hade en fråga om Tvilling som dejtar en Vädur/Oxe utan att det kändes riktigt rätt. Jag kan tänka mig att ni funkar bra ihop när det gäller att komma överens som kompisar. Väduren är intelligent och påhittig, något som intresserar Tvillingen. Tyvärr kan han påverkas av Oxen och då blir han betydligt mer sävlig vilket reta den pigga Tvillingen. Glöm inte att Tvillingen är rätt ombytlig och gärna hoppar från ett intresse till ett annat, det krävs rätt lite för att väcka henne uppmärksamhet, men betydligt mer för att behålla den.

Om någon av er har funderat på att tolka era egna horoskop så kan jag säga att det är väldigt krångligt för den oinvigda. I ett födelsehoroskop tar man hänsyn till alla planeter, en hel del månar för att inte tala om närliggande astroider. Om ni har sett ett födelsehoroskop så är det uppdelat i små “tårtbitar” skl hus. Varje hus representerar en den del av ditt liv som den påverkar. Sedan utgår astrologen från vilka planeter som finns i respektive hus och vilka aspekter de har i förhållande till varandra. Som ni förstår är det nästan omöjligt att göra en knapphändig tolkning av ett horoskop.

Annons

Generellt kan man säga att huvuddragen hos en person styrs antingen av Solteckenet ( vilket är vanligast) eller av Asc:en beroende på Soltecknets position. Det är därför som en del känner igen sig bättre i sin asc än i sitt soltecken. Känner du att du stämmer bättre in på din asc, kan du mycket väl utgå ifrån den när du läser ditt horoskop. Är du genuint intresserad föreslår jag att du sätter igång och hårdpluggar, det tar några år att lära sig basen inom astrologi, som sagt, det är inte svårt men det tar lång tid.

🙂

Felicia

Annons