Astrologifunderingar

13 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Vart man bör vända sig för att få ett horoskop ställt är svårt för mig att säga eftersom jag ställer dom själv. Tyvärr gör mitt nuvarande liv det omöjligt att ta privata klienter, det gjorde jag tidigare. En av anledningarna till att jag började med astrologi var att det är svårt att få tag på seriösa astrologer som tolkar horoskop. De flesta utgår från dataprogram med färdiga tolkningar och det är inte samma sak. Sedan är frågan vilket typ av horoskop du vill ha.d Du kan göra ett födelsehoroskop ett progressivt horoskop eller kanske ett compositionshoroskop som är ett relationshoroskop mellan två människor. Det bästa är nästan att beställa ett vanligt datorhoroskop och sedan läsa vidare på egen hand. Det finns massor av bra litteratur i ämnet som tar upp alla aspekter på astrologi. Vattumannen i Stockholm är ett bra ställe att börja på.

Skorpionkillar. De flesta Skorpionkillar är knepiga, inte så mycket att de velar som att de föredrar jakten och spelet mer än själva förhållandet. För att fånga en Skorpis måste du vara spännande, ombytlig och gärna lite hemlig.

Vattumän och Fiskar är inte den bästa av kombinationer. Det kan lyckas, men då måste du jobba hårt.

Fiskar passar med Fiskar, Stenbock, Skorpionen och Kräftan. Även Oxen är ett bra val för den drömmande Fisken.

jag kan förstå att det blir problem mellan en Skytt och en Stenbock. Stenbockens stabilitet kan skrämma den frihetssökande Skytten. Troligtvis ett par som attraheras av varandra, men som aldrig kommer kunna förena sig i ett harmoniskt förhållande.

 🙂

Felicia

Annons