Måndag 23/2

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Du tar det lugnare idag än en vanlig måndag. Det verkar som en del av dina arbetskompisar är borta och det förklarar det lite mer softa tempot. Du njuter av att slipp stressa.

 

Oxen 21/4-21/5

Har du möjlighet så blir det här en riktig familjedag. Du njuter av att vara ute så mycket som möjligt. Jobbar du försöker du korta dagen. Du behöver komma ifrån och få lite ledigt.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du satsar på att vara aktiv idag. Efter helgen är du laddad med energi och det riktigt kliar i fingrarna efter at få sätta igång. En kollega fäller en syrlig kommentar, men det är inget att bry sig om.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du får en del att göra under eftermiddagen. Det beror på att en kollega slarvat med sina uppgifter i slutet av förr veckan och nu blir det upp till di att rätta till det.

 

Lejonet 23/7-23/8

En kollega är rätt så bitsk idag. Du blir på dåligt humör och det i sin tur drar ned stämningen på jobbet. Försök att inte bry dig så mycket om vad andra tycker och tänker.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det blir en intensiv dag på många sätt. Du får inte som du vill i början på dagen och det påverkar ditt humör. Du blir grinig och tvär mot dina kollegor. Försök att ta dig samman.

 

Vågen 24/9-23/10

En underbar dag för alla Vågar. Du känner dig positiv och full av energi. Venus är på väg in i ditt tecken och det gör dig extra charmig. En av dina kollegor ställer gärna upp på en oskyldig flirt.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det börjar om i ditt liv, men kanske inte på det sätt som du planerat. Var beredd på en del omvälvande förändringar idag. Du känner dig både glad, sorgsen och mycket förvirrad.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag gäller det att vara stark och att stå för sina åsikter annars kommer du att bli överkörd av mer erfarna kollegor. Våga tro på dig själv och var inte rädd för att säga ifrån.

 

Stenbocken 22/12-20/1

En vän som inte hört av sig dyker plötsligt upp igen. Du har inte särskilt lätt att förlåta någon form av svek så din kompis måste smöra ordentligt om han/hon vill att du ska mjukna.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du tar dig vatten över huvudet idag när du ger dig in i ett projekt som ligger långt över din egen kapacitet. Var inte rädd för att be om hjälp när du ser att du inte kan klara av allt på egen hand.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du njuter av en ovanligt lugn dag idag. En vän har ett positivt besked till dig och det lyser upp hela måndagen. Bli inte orolig när din kollega inte dyker upp på jobbet idag, du bara glömt att han/hon är ledig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons