Tisdag 24/2

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att komma igång idag. Motivationen vill inte riktigt infinna sig. Försök att få lite inspiration ifrån en kollega. Hon/han kokar av roliga, smarta och nya idéer.

 

Oxen 21/4-21/5

Du tar det lugnt idag avsett om du arbetar eller är ledig. Det finns inget som kan stressa dig. Du gör en sak i taget i din egen takt för då vet du att du levererar ett bra resultat.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har lätt för att hamna i konflikt idag. Dina vänner tycker du är stöddig och själv anser du att dom är tråkiga. Tänk på att ni är olika personligheter så ni måste hitta en kompromiss.

 

Kräftan 22/6-22/7

En vän från jobbet är bekymrad över hur du mår. Hon/han uppfattar dig som lite frånvarande. Du måste försöka övertyga honom/henne om att du bara är normalt vintertrött.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du känner för att göra något annorlunda idag. Den kan vara att förändra en rutin på jobbet eller helt enkelt ta ledigt och njuta lite av det vackra vädret ute. Du behöver frisk luft.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt humör är din värsta fiende just nu. Utan att tänka på det fräser du när du svarar både vänner och kollegor. Du är stressad och trött, det är därför du inte kan tygla ditt humör.

 

Vågen 24/9-23/10

Tisdagen handlar mycket om pengar. Du funderar på att göra en större investering, men du vet inte om d ska ta lån eller försöka att tjäna lite extra. Diskutera igenom alternativen med en vän.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Utan att tänka på det lägger du upp en strategi för ditt nya arbete. Du vill komma igång och förändra alla rutiner så fort som möjligt. Tyvärr så satsar inte dina chefer lika mycket som du trodde att de skulle göra.

 

Skytten 23/11-21/12

En bra dag om du vill reda ut en konflikt. Du och en kollega har länge haft ett kallt krig mellan er. Nu kanske det är på tiden att ni växer upp och löser era problem som vuxna människor.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Annons

Det blir en trevlig dag utan obehagliga överraskningar. Även om inget speciellt händer så känner du dig på gott humör och det gör dig mer effektiv än vanligt på jobbet.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Under tisdagen får du en förfrågan från en av dina chefer. Hur du bemöter den beror mycket på din dags form. Känner du dig positiv och energisk så ser du det här som en utmaning.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du satsar på din partner idag. Helgen har varit mysig och du vill inte att den känslan ska försvinna. Som singel ägnar du dig åt dina kompisar. Du vill visa att du bryr dig om dom och att du prioriterar er vänskap.

Annons