Onsdag 25/2

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att hinna med. Eftersom du tog det lugnt i början av veckan har en del rutinarbete hamnat på efterkälken. Var inte rädd för att be en kollega om hjälp.

 

Oxen 21/4-21/5

Du njuter av att kunna leverera på jobbet. Dina kollegor tycker att du är positiv till det mesta. Du håller skenet uppe även om du tycker att det är lite tråkigt ibland.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En vän till familjen har svårt att hinna med allt som hon/han har planerat och nu ber hon/han dig om hjälp. Tänk dig noga för innan du svarar. Har du verkligen tid att ställa upp?

 

Kräftan 22/6-22/7

Du är glad, flirtig och full av upptåg just nu. Det är en gynnsam position på Månen i förhållande till Venus som ger dig den här häliga utstrålningen. Du mår bra och det märks på allt som du gör.

 

Lejonet 23/7-23/8

Var försiktig med vad du säger idag. Du har lätt att undslippa hemligheter och annat som du vill ha ifred. Att tänka före du handlar är inte riktigt din melodi just nu och det gör att du lätt får problem.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du tar inga risker just nu. Oavsett om det rör sig om problem på jobbet, privata konflikter eller bara en helt vanlig ordduell på hemmaplan så ser du till att spela med säkra kort.

 

Vågen 24/9-23/10

En bra dag om du vill lära känna nya människor. Du får kontakt med en person via jobbet och han/hon gör starkt intryck på dig. Det är kombinationen av seriös framtoning och humor som imponerar mest.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det blir en lugn dag. Du kan andas ut och ta nya tag. Början av veckan har varit rätt så tuff så du behöver den här pausen. En vän vill hitta på något kul med dig ikväll.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att engagera dig ordentligt just nu. Oavsett om det gäller arbete eller privata åtaganden så känner du att du inte riktigt orkar med. Avboka så mycket du kan den närmaste tiden.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du har svårt att hinna med en sak på jobbet som du lovat att fixa. Det bästa är om du är ärlig och säger att du lovat lite väl mycket den här gången. En vän kommer med ett kul förslag beträffande helgen.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du har svårt att var ärlig mot en kollega. Visst tycker du att han/hon är duktig, men det finns en hel del att jobba på. Din kollega ser inte sina brister och därför uppstår det problem.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du mår rätt så bra idag även om du är nervös inför något du ska göra inom en snar framtid. Det kan röra sig om allt från en resa till ett tandläkarbesök. Saken är att när du är nervös så blir du ofokuserad.

Annons