Torsdag 26/2

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Det blir en ganska roliga dag. Visst är det högt tempo på jobbet, men du ser till att göra något bra av den stressade situationen. Du får dina kollegor att må bra med hjälp av humor.

 

Oxen 21/4-21/5

Det blir en dag full av blandade känslor. Dels tycker du att det är skönt att slippa ta ansvar för vissa arbetsuppgifter. Samtidigt irriterar det dig att veta att du kan göra det mycket bättre själv.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En irriterande kollega försöker hela tiden att få din uppmärksamhet. Försök att se det som något bra att ha en sådan hängiven beundrare även om han/hon kan bli lite påträngande ibland.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du håller huvudet kallt idag. Du vet att det finns en del som du borde göra och du försöker se den tid du behöver för hinna med det du lovat. En kollega kommer med ett par bra tips.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du har svårt att variera dina arbetsuppgifter just nu och det gör dig lätt uttråkad. Du känner att du behöver omväxling och det är snart. Prata med din chef om dina känslor.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du har en hel del bollar i luften just nu, frågan är om du klarar att jonglera allt på samma gång. Kanske vore det bättre att avsluta en sak i taget och se till att det blir ordentligt gjort.

 

Vågen 24/9-23/10

Du har en del problem på jobbet. Det rör sig främst om att du slarvar med saker som du borde kunna i sömnen. Försök att fokusera dig på jobbet när du är där, annars skapar du bara irritation hos dina kollegor.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det finns en obalans i ditt liv och den dominerar både ditt privatliv och din arbetsinsats. Du måste hitta den här obalansen och få bukt i den. En ledtråd är att börja leta i ditt förflutna.

 

Skytten 23/11-21/12

Det ser ut som du har riktigt kul på jobbet idag, eller så är du helt enkelt ledig. Torsdagen handlar om lek och skoj. Inget vardagligt eller tråkigt får tynga ned den här dagen.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du kan vara seriös när du förhandlar. Då koncentrerar du dig till hundra procent på det du gör och det ger resultat. Under torsdagen lyckas du med något som du inte klarat av tidigare.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du mår rätt hyfsat efter omständigheterna, men din kropp skulle uppskatta om du prioriterade din hälsa lite. Försök att motionera oftare och tänk efter innan du stoppar något i munnen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under torsdagen försöker du inte bara komma ikapp utan hinna med lite mer så att du kan ta en tidig helg. När du vill kan du vara väldigt organiserad, även om det knappast är ett dominerande drag hos dig.

Annons