Lördag 28/2

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Lördagen börjar lagom långsamt för din del. Du tar det lugnt och njuter av att vara ledig. Om du måste jobba har du verkligen svårt att komma igång. Du vill helst lata dig idag.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen ägnar du åt din familj. Du älskar att umgås under avslappnade förhållande. Under kvällen är det vännerna som gäller. Nu träffas över en mysig middag eller så blir det en riktig utekväll.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har svårt att bestämma dig. Din partner har starka åsikter och det gör dig ännu mer förvirrad. Det bästa vore om du fick lite tid för dig själv så du kunde tänka efter i lugn och ro.

 

Kräftan 22/6-22/7

Det ser ut som du ägnar dagen åt dig själv. Det kan röra sig om allt från ett hemma SPA till en sväng på stan där du förnyar delar av din garderob. Det blir en riktigt härlig dag.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du känner dig inte i form just nu så försök att ta det lugnt idag. Har du möjlighet ska du avboka alla aktiviteter och ägna dig åt att kurera dig själv. Låter det trist? Det är enda sättet att bli helt frisk.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Din energi är fokuserad kring månen just nu och det innebär att du gör och säger mycket utan att tänka dig för. Det är ditt undermedvetna som styr dig så se upp så du inte hamnar i trubbel.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag har du fullt upp från morgon till kväll. Antingen arbetar du helg eller så har du bara en massa saker som du vill hinna med idag. Kvällen ser lugn ut, förmodligen för att du är jättetrött.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du har en del funderingar kring ditt förhållande, men du tycks aldrig hitta rätt tillfälle att ta upp dom med din partner. Idag ser det bra ut för den typen av diskussioner.

 

Skytten 23/11-21/12

Det blir en avslappnad och trevlig lördag för din del. Visst finns det risk att du hamnar i konflikt med en närstående släkting, men inget som du inte är van att hantera.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du njuter av den här dagen trots att den börjar helt fel. Du stiger upp tidigare än du vill och det gör dig på dåligt humör. Men sedan får du ger en komplimang av en vän och det får dig att må riktigt bra.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du ser fram emot en lugn och skön lördag, men det blir inte riktigt som du tänkt dig. Du har fullt upp hela dagen och får inte chans att slappa alls. Det blir kul, men stressigt.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Eftersom du påverkas av Pluto så ändras ditt humör hela tiden. Ibland känner du dig på topp, som idag och då är du hur charmig och mysig som helst. Andra dagar kan du vara riktigt grinig.

 

Annons