Söndag 1/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Du vägrar att göra något nyttigt idag. Även om du faktiskt masar dig ur sängen så ser du till att ta det lugnt hela dagen. Du känner att du behöver en paus från vardagen.

 

Oxen 21/4-21/5

Det ser ut som du firar en vän eller släkting som fyller år idag. Antingen det blir en riktig fest eller bara en fika så har du trevligt. Du njuter av att umgås med dom du tycker om.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det blir en bra dag även om du inte får särskilt mycket gjort. Du har en hel del planer för den här söndagen, men de stupar på sin egen omöjlighet. Du inser att du varken vill ha eller orkar med så mycket aktivitet.

 

Kräftan 22/6-22/7

Den här söndagen ägnar du åt dina vänner. Det var länge sedan som du unnande dig en stillsam eftermiddag. Oftast ser du till att ha en massa saker att göra, men inte idag.

 

Lejonet 23/7-23/8

Det är för tidigt att stiga upp ur sängen. En dag till behöver du innan du mår bättre. Bli inte så rastlös. Ägna dig åt den där boken som du tänkt läsa ett halvår, men som du inte ens har öppnat ännu.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Under söndagen tar du det lugnt. Veckan har varit mycket aktiv så du behöver en riktig vilodag. Har du en partner så kanske ni ägnar en större del av dagen åt att umgås i sängen.

 

Vågen 24/9-23/10

Det blir en bra söndag för din del. Du tar det lugnt och ägnar dig åt att ta hand om dig själv och ditt hem. På kvällen ringer en kompis och vill träffas. Frågan är om du orkar hitta på något.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag får du ett meddelande via mail eller telefon. Du blir både lättat och arg på samma gång. Det här är ett besked som du inte räknat med och det gör dig mycket frustrerad.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att acceptera din partners beslut. Det som retar dig mest är inte valet hon/han har gjort, utan det att hon/han fattade det här beslutet utan att fråga dig först.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag tar du det mycket lugnt. Du göt bara sånt som du känner för och du undviker at planera för mer än en timme i taget. Dagen ger dig en massa energi inför nästa vecka.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du aktiverar dig lagom mycket idag. Det ser ut som du umgås en del med familjen. Är du singel finns det goda möjligheter till en flirt, särskilt under eftermiddagen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Var inte allt för framfusig idag för då kommer du att missa din chans. Om du bara tar det lugnt och inväntar rätt tillfälle har du mycket större möjlighet att förverkliga din dröm.

Annons