Måndag 2/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Det blir en aktiv måndag för din del. Du har en del att bevisa för dina kollegor så du väljer att gå ut hårt. Tänk på att inte trötta ut dig redan i början av veckan. Unna dig en skön hemmakväll.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att komma in i jobbet igen. Dina tankar fladdrar hela tiden och du förblir ofokuserad. En kollega hjälper dig att ordna med en arbetstid som du gärna vill byta bort.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det blir en lugn början på veckan. Du känner att du behöver en mjukstart. En kollega har problem och söker upp dig för att få hjälp. Du gör så gott du kan, men du har inte kunskap nog att hjälpa henne.

 

Kräftan 22/6-22/7

Det ser ut som du planerar någon form av fest eller middag senare i veckan. Det gör att du inte är så uppmärksam som du borde på jobbet. Dina tankar snöar gärna på menyer och gästlistor.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Du mår mycket bättre nu jämfört med helgen, men du är inte på topp. Du måste ta det lugnt om du ska bli helt frisk. Undvik fysiska aktiviteter som träning och långpromenader.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du har svårt att få allt att flyta så som du skulle vilja. Det beror främst på att du tagit på dig för mycket ansvar. Det är på tiden att du lär dig delegera, det har både du och dina kollegor glädje av.

 

Vågen 24/9-23/10

Det blir en bra dag även om du är tvungen att stressa på slutet. Du har mycket att göra och det bror främst på sjukdomar. Du måste täcka upp för som är borta. Kvällen ser lugnare ut.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Nya utmaningar väntar och du känner dig riktigt ivrig att få sätt igång. Frågan är om du inte hugger lite väl snabbt på det som är nytt. Det vore bra om du avslutade det du håller på med först.

 

Skytten 23/11-21/12

Efter en riktigt solig period i ditt liv så börjar det se tuffare ut. Det verkar som om du och din partner/kollega har svårt att dra jämt. Det är mycket stolthet och rädsla inblandad i den här konflikten.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du njuter av att jobba lagom mycket. Du har förändrat din arbetssituation och det gör att den är mer anpassad efter dig. Nu känner du att du hinner med mer hemma än innan.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du har svårt att säga ifrån på jobbet eftersom det alltid leder till nya tröttsamma diskussioner. Ibland skulle du önska att du bara kunde säga stopp utan att bli ifrågasatt hela tiden.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Privat är det mesta toppen just nu. Visst kunde det vara lite mer hetta i ditt förhållande, men i övrigt har du allt du kan önska. Som singel umgås du mycket med dina kompisar,

Annons