Tisdag 3/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Det finns vissa frågor som du skulle vilja få besvarade, men det verkar inte som om din chef eller dina kollegor är villiga att dig de svar som du söker. Du får hitta andra metoder för att få fram sanningen.

 

Oxen 21/4-21/5

Under tisdagen händer det något som du inte har räknat med. Egentligen är det något positivt, men eftersom du avskyr överraskningar så tar det stund innan du smälter det som skett.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En person med ett brokigt förflutet kommer plötsligt in i ditt liv. Se till att inte du dras in i något som du egentligen vill hålla dig borta ifrån. Var uppmärksam och lyd din magkänsla.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under tisdagen får du nya arbetsuppgifter som visserligen är utmanande, men som du inte har tid med just nu. Försök att lägga dom åt sidan så länge annars är risken stor att du börjar slarva.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Du känner dig matt och det gör att du lätt blir irriterad på dina kollegor. Erkänn att du inte är på topp så kommer ditt liv bli enklare. Om döljer sanningen så upplevs du bara som snarstucken.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du har svårt att bestämma dig. Både små och stora val ställer till problem. Vanligtvis har du aldrig den här typen av beslutsångest, men just nu påverkas ditt tecken starkt av din granne Vågen.

 

Vågen 24/9-23/10

Under tisdagen händer det inget särskilt och det ger dig en chans att komma ikapp både på jobbet och hemma. På kvällen är du så pigg att du vill hitta på något kul.

 

Skorpionen 24/10-22/11

En vän till din familj har svårt att övertyga dig om att han/hon är den han/hon utger sig för att vara. Du misstänker att det ligger mer än en hund begraven här och du tänker ta reda på sanningen.

 

Skytten 23/11-21/12

Du funderar en del över din ekonomi. Egentligen vill du arbeta mindre, men du vet inte om du har råd med det. Sätt dig ned och spalta upp alla utgifter du har. Vad kan du avstå ifrån, och vad är livsnödvändigt?

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Eftersom du kan var väldigt envis undviker dina kollegor att utmana dig när dom vet att du är på dåligt humör. Kombinationen envis tävlingsmänniska och dålig förlorare är aldrig lyckad.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du får för dig att en av dina kollegor motarbetar dig och det gör dig på mycket dåligt humör. Egentligen handlar det mest om att ni två har olika åsikter och att han/hon inte är rädd för att säga ifrån.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du känner dig ovanligt kreativ just nu, men du tycker inte att du får utlopp för din talang. Kanske har du hamnat lite fel på jobbet. Fundera på om du ska byta arbete eller arbetsuppgifter.

Annons