Onsdag 4/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att hinna med ditt arbete just nu och det beror främst på att du dagdrömmer lite för mycket. Vanligtvis är du en mycket rationell människa som tycker drömmar är slöseri med tid.

 

Oxen 21/4-21/5

Du får beröm på jobbet och det gör dig glad, Du känner att du äntligen blir sedd. Just nu skulle din dröm vara att få lite mer utmanande arbetsuppgifter, men det ser rätt så svårt ut.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du går mycket på rutin idag. Din kunskap är genuin och du gillar att få saker gjort på ett effektivt sätt. Eftermiddagen har kreativa inslag som lättar upp jobbet lite.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du har svårt att få ordning på ditt kärleksliv. Det beror mest på att du inte vet vad du vill. Dina känslor är alltid starka, men just nu vet du vem det är som du känner mest för.

 

Lejonet 23/7-23/8

Nu när solen återvänder får du lite mer energi. Du är beroende av ljus på ett helat annat sätt än de andra tecknen i zodiaken. Egentligen skulle du må bäst om du fick lapa sol i tropikerna hela vintern.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du har fått ett ultimatum och du underkastar dig det fast du egentligen skulle vilja be dina chefer att fara. Frågan är om det här visar att du är stark eller bara feg. Du skulle må bra av att stå upp för dig själv.

 

Vågen 24/9-23/10

I grund och botten har du en positiv attityd till det mesta i livet, det är bara det att den inte märks just nu. Du måste försöka hitta din livsglädje igen. Haka inte upp dig på små detaljer, se helheten istället.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du har fått en del att fundera över. Det finns vissa personer som du verkligen uppskattar och som du ser en enorm potential i. Tyvärr kan du inte utnyttja dom personerna på det sättet du skulle önska.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att vara riktigt avslappnad på jobbet när du har problem hemma. Du måste försöka hålla isär arbete och privatliv även om det är jobbigt. Det blir inte bättre om du får problem både hemma och på jobbet.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du vet inte vad du vill just nu. Det känns som du har ett helt smörgåsbord av möjligheter att välja mellan, men du har svårt att bestämma dig för vad du är sugen på.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Om du startar tidigt kommer du få mycket gjort idag. Förmiddagen ser lugn ut och då har du möjlighet att få jobba ifred, eftermiddagen blir mer uppdelad eftersom många människor sliter i dig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Har du möjlighet så kommer du att försvinna tidigare från jobbet idag. Du är frestad att hitta på något med en vän, men frågan är om du kommer att hinna med det idag

Annons