Torsdag 5/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Du är mycket uttråkad på jobbet just nu. Det mesta går på rutin och det avskyr du. Du har för mycket pionjär inom dig för att du ska kunna njuta av tryggheten i det invanda.

 

Oxen 21/4-21/5

Bli inte förvånad om du för en förfrågan om en ny tjänst eller en schemaändring. Det kommer att vara till din fördel, men be ändå om betänketid. Om du ger svar direkt verkar du desperat.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du älskar att spela spel, avsett om det är i verkligheten eller i en fiction värld. Du verkar så rak och ärlig utåt sett, men inom dig döljer du en beräknande person som alltid vet vad han/hon sysslar med.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu drar Venus in i en gynnsam position i ditt tecken. Är du singel ska du passa på att flirta nu. Din karisma är stark och du har lätt att charma de flesta i din omgivning.

 

Lejonet 23/7-23/8

Ge dig inte ut på för djup vatten idag. Visst kan det verka kul att pröva på något nytt, men du har varken tålamod eller ork att genomför den här uppgiften till slutet. Låt någon annan få den istället.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du kan vara väldigt övertygande när du själv önskar. Ditt leende och din försäkran om att du har allt under kontroll lurar de flesta. Frågan är om du kan lura dig själv?

 

Vågen 24/9-23/10

Visst är det urtist med budgetar och ekonomi, men nu måste du få bättre koll på siffrorna. Oavsett om det är ditt arbete eller din privata ekonomi som kräver det så är det bara att böja plugga.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du hittar ett speciellt band till en person på ditt jobb. Det kan lätt bli mer än vänskap, frågan är om det kommer att hålla. Tänk igenom situationen noga innan du låter känslorna styra.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag mår du riktigt bra. Du har någon form av fred på hemmaplan så du kan koncentrera dig på jobbet. Tänk på att den här respiten bara är tillfällig. Du måste ta tag i dina personliga problem snart.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Tordagen handlar mycket om att fundera över framtiden. Du kommer snart fram till ett vägskäl och då måste du vara bredd att fatta ett beslut. Ta dig tid att vara ensam och fundera.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du vet att du är lite för stressad just nu. Din partner hinner inte med i ditt tempo och blir irriterad på dig för att du vägrar att sänka farten. Tänk på att relationer handlar om att anpassa sig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Det blir en ganska lugn dag på jobbet. Du känner att du börjar få koll på det mesta. Hjälp gärna en kollega som halkat efter om du har lite tid över. Det kommer du ha igen vid ett senare tillfälle.

Annons