Fredag 6/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Du känner dig stolt över dig själv. Du har hittat ett sätt att utmana dig själv även när jobbet är riktigt tråkigt. Du utnyttjar din flexibla tänkande och hittar effektivare sätt att arbeta på.

 

Oxen 21/4-21/5

Det ser ut som det kommer ett regimskifte på ditt jobb. Vad det kommer att innebära för dig får du reda på lite längre fram, det viktiga just nu är att du visar att du kan mer än det du gör idag.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du blir förvånad när du får en förfrågan från en jobbarkompis. Det var inte vad du hade förväntat dig från den här personen. Nu gäller det att du svarar snabbt innan det är för sent.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under fredagen tar du en paus från ditt trassliga kärleksliv. Du behöver fundera över vad det är du vill. Umgås lite med kompisarna istället. En riktig utekväll kan ge dig lite perspektiv på livet.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Du mår inte så bra just nu och det bror på att du alltid ska ta ut dig när du känner dig stark. Du måste inse att det tar lång tid för kroppen att komma i form igen. Det enda du kan göra är att vila, vila och åter vila.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Fredagen blir riktigt härlig. Du hinner hem i tid och det ger dig en lång kväll tillsammans med dina vänner/familj. Njut av en god middag och ett kravfritt umgänge.

 

Vågen 24/9-23/10

Om du inte säger ifrån till dina kollegor är det lätt att utnyttja dig. Du kan vara både naiv och alltför snäll ibland. Fredagskvällen blir riktigt kul oavsett om du är hemma eller ute.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du är bortbjuden i helgen och det gör att du gärna vill komma hem i god tid idag. Det är upp till dig att sätta ett stopp. Du vet att det alltid finns saker att göra så du måste prioritera det som är viktigt.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag är det fullt upp både på jobbet och hemma. Se till att vara utvilad annars kommer du att somna när allt är som roligast. Har du möjlighet ska du ta en sovmorgon på fredagen.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du vet att du inte kommer att hinna med idag och det gör att du är på dåligt humör redan när du kommer till jobbet. Din attityd förbättrar knappas läget så räkna med en tuff dag.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Under fredagen får du mer att göra än du tänkt dig. Har du ett jobb som är flexibelt väljer du att avsluta ditt arbete hemma så du kan få en lugn fredagskväll.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en kollega som överöser dig med jobb. Du har alltid varit mån om att undvika konflikter, men nu bör du fatiskt ta tjuren vid hornen och säga ifrån.

Annons