Lördag 7/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Du unnar dig en riktig sovmorgon. Du anser att du har förtjänat att sova länge. Frågan är om din morgonpigga partner håller med dig. Han/hon har en massa aktiviteter planerade.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att hinna med något roligt idag eftersom du har lagt ett ganska tajt schema. Det kan röra sig om jobb eller om hushållsarbete. Våren är här snart och då vill du ha det fräscht hemma.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du unnar dig en riktigt lat lördag. Veckan har varit seg så nu vill du bara ta det lugnt. En promenad ute i skogen kan rensa din hjärna och få dig att se klarare på tillvaron.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du känner dig pressad att välja fast du inte är redo att fatta den typen av beslut ännu. Tillåt dig inte att bli inmålad i ett hörn. Du kan säga att du behöver tid och det får alla inblandade parter acceptera.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Idag mår du mycket bättre. Om vädret tillåter kan du ta en promenad, men tänk på att inte stressa. Njut av att vara ute i friska luften och strunta i hur mycket motion det ger.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag är det ett bra tillfälle att överraska någon du tycker om. Du är ovanligt kreativ och kan tänka ut något som verkligen skulle glädja en speciell person.

 

Vågen 24/9-23/10

Tänk på att du faktiskt kan vara ledig när du inte jobbar. Även om du har en massa som du kunde göra hemma så är det inte nödvändigt. Du behöver helgen för att hämta krafter inför nästa vecka.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det blir en ganska jobbig helg. Du trodde att du var ledig, men en del problem på jobbet gör att du måste hopp in. Tänk inte så mycket, handla istället det är enklare.

 

Skytten 23/11-21/12

En person som du inte har haft kontakt med på länge väljer att höra av sig den här helgen. Det blir en omtumlande upplevelse eftersom som han/hon väcker så många minnen.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Har du familj så kommer du att tillbringa lördagen med den. Ni hittar på typiska familjeaktiviteter som passar alla. Som singel kan du välja att skämma bort dig ordentligt istället.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du får fullt upp den här helgen. Du har sett till att aktivera dig eftersom du inte gillar att gå hemma och skrota. Har du en partner så kommer ni inte att se mycket av varandra den här lördagen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du unnar dig en riktig ta-hand-om-dig-själv dag. Det kan handla om att skämma bort sig med god mat, skönhetsvård eller bara lite extravagant shopping. Du njuter av den här lördagen i fulla drag.

Annons