Söndag 8/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Under söndagen får du ett förslag som du måste ta ställning till. Unna dig att fundera igenom det här ordentligt. Om du bara ger ett svar utan att tänka efter kommer du att ångra dig.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har en lång och ganska tråkig söndag att se fram emot. Försök att håll humöret uppe även om det är stressigt. Inget blir bättre av att du surar. Tänk positivt.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag är du kreativ. Du får en massa bra idéer när du inte är så stressad. Skriv ned allt du har funderat på så du inte glömmer bort det. Risken är annars att du glömt allt redan på måndagen.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under söndagen träffar du en person som du tycker mycket om. Försök att tänka dig in i situationen, hur det skulle vara om ni två var mer än vänner. Gör något tillsammans som ett par skulle göra.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du får för dig att du ska spela en kompis ett spratt. Din vän uppskattar inte din humor lika mycket som du gör. Be om ursäkt om du märker att din kompis blir ledsen, det var ju bara på skoj.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag ska du undvika att tänka på allt som har med jobbet att göra. Om du fokuserar dig på att vara ledig så kommer ditt undermedvetna att bearbeta alla arbetsrelaterade problem.

 

Vågen 24/9-23/10

Du behöver lite frisk luft så se till att komma ut idag. Lås inte in dig bland dammråttorna hemma, det gör dig bara deppig. Gå en lång promenad tillsammans med någon du tycker om.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du får det betydligt lugnare idag än igår. Du känner dig nöjd över din arbetsinsats och det gör att du kan njuta av att vara ledig. Din partner vill umgås ordentligt med dig idag.

 

Skytten 23/11-21/12

Du är inte alls lika upplagd för romantik som din partner. När han/hon vill ligga kvar i sängen och mysa hoppar du upp redo för en aktiv dag. Ni måste bli bättre på att prata med varandra.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Det blir en härlig och slö söndag. Du gör inte särskilt mycket, men det passar dig perfekt. Att bara få vara en dag är en lyx som du sällan unnar dig. Det är skönt att slippa alla krav.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du har svårt att hinna med det du tänkt göra idag eftersom du hela tiden blir störd. Se till att få lite lugn och ro så du kan jobba ifred, annars kommer hela dagen att försvinna utan att du blir klar.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Unna dig en riktig shopping söndag. Har du inga pengar kan du fönstershoppa det är alldeles gratis. Du är bra på att drömma så dröm om det du skulle köpa om du hade bättre ekonomin.

Annons