Måndag 9/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du känner dig inte redo för en ny vecka. Just nu är du väldigt arbetstrött skulle du vilja stanna hemma men du tvingar dig att gå. Det blir inte en av dina bästa dagar.

 

Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir intensiv. Du försöker att hinna med så mycket som möjligt utan att jobba över. För dig är det viktigt att klara dina arbetsuppgifter inom din ordinarie arbetstid.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det finns en risk för konflikt idag. Du är mer lättretad än vanligt och du överreagerar på all form av kritik. Försök med knepet att räkna till tio innan du öppnar munnen.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under dagen får du en mindre överraskning som lyser upp din dag. Det kan vara något så enkelt som en komplimang av en person som inte brukar lägga märke till dig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du mår utmärkt just nu och det märks på ditt sätt att hantera problem. Du tar tag i de motgångar du stöter på utan att det bli jobbigt. Du månar extra om ditt utseende just nu.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

En vän som du inte hört av på ett tag har äntligen vaknat ur sin vinterdvala och tar kontakt. Det blir en riktigt trevlig dag då du får återuppleva en mängd gamla minnen.

 

Vågen 24/9-23/10

Under dagen tar du initiativ till ett nytt samarbete. Hur det här slutar beror till stor del på mycket tålamod du har. Personen du ska jobba med kan vara ganska påfrestande i längden.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Var förnuftig när du måste välja idag. Visst är det frestande att välja med hjärtat snarare än med huvudet, men ibland måste logiken få segra och idag är det en sådan dag.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att säga nej till en vän som har hamnat i knipa. Trots att du vet att ditt jobb kommer bli lidande väljer att hjälpa din vän. Det är snällt men inte särskilt praktiskt gjort.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Måndagen blir seg. Du har svårt att komma igång efter helgen. Jobbar du ett längre pass idag så kommer du att vara utmattad när kvällen kommer. Just nu sover du för lite.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Tänk på dig själv och inte bara på vad som är bäst för arbetet. Ibland glömmer du bort att ta hand om din egen hälsa bara för du så fixerad vid att göra ett bra jobb.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen handlar om att bevisa något både för dig själv och för din chef. Du har en del jobbiga utmaningar framför dig så det är bra att hugga i. Fundera mindre och arbeta mer.

 

Annons