Tisdag 10/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen börjar bra men det är ändå högt tempo från morgon till kväll. Du kommer inte ha tid för att göra det lilla extra som du skulle vilja utan du får nöja dig med hinna det du måste.

 

Oxen 21/4-21/5

En konflikt på arbetet kan drabba dig om du inte ser till att hålla dig utanför. Det viktiga just nu är att du inte engagerar dig i områden som du inte har med att göra.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Visa att du har kompetens inom ett visst område. Det här kan bli öppningen till nya arbetsuppgifter för din del. En släkting har ekonomiska problem och du överväger att hjälpa honom/henne.

 

Kräftan 22/6-22/7

Din humor är på topp även om du har en hel del att göra på jobbet. Du har insett att med ett leende så kommer du så mycket längre än om du surar över allt och alla.

 

Lejonet 23/7-23/8

Det verkar som du hamnat mitt i en intrig på jobbet. Det ser ut att röra sig om känslor, och rätt så heta såna. Frågan är om det här kan skapa problem i framtiden.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du svårt att engagera dig i jobbet och det är en ny känsla. Normalt sett är du alltid väldigt aktiv och vill hela tiden vara med överallt. Kanske har du drabbats av arbetsleda.

 

Vågen 24/9-23/10

Tisdagen handlar om små detaljer. Det är viktigt att du är noggrann så att du inte missar något viktigt. En kollega hjälper dig med något som du glömt, du är tacksam för hans/hennes goda minne.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Var försiktig med hur du säger saker till en viss kollega. Han hon blir lätt förolämpad och det kan leda till konflikt. Ibland är det smartare att vara ödmjuk än att vara hetsig.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen börjar bra. Du ligger steget före hela morgonen, men efter lunch stannar allt plötsligt upp. Då gäller det att hitta ett sätt at få fart på motivationen igen.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Visa ingen rädsla när du möter en person som du tycker är obehaglig. Han/hon kan inte läsa dina tankar och det är till din fördel. Kvällen ser lugn och trevlig ut, du skämmer bort dig själv.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu diskuterar du någon form av rättslig tvist. Det kan vara något du är inblandad i eller bara något som berör dig. För dig är det viktigt att ventilera dina idéer.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Visa att du klarar av att ha fler än en boll i luften samtidigt idag. Du måste vara aktiv om du ska lyckas. Dina chefer har ögonen på dig så det är viktigt att du visar vad du går för.

Annons