Onsdag 11/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Idag har du ett behov av att hävda dig själv. Du vill visa att du är bäst och det kan missuppfattas av dina arbetskamrater. Se upp så det inte uppstår en oönskad konkurrens situation.

 

Oxen 21/4-21/5

Onsdagen blir lagom aktiv. Du har roligt och du hinner till och med experimentera lite med några kreativa idéer som du har. Se upp för alla former av spel eller dobbel.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Onsdagen är en bra dag att ta igen arbete som du halkat efter med. Du har chansen att en gång för alla visa hur engagerad du kan vara. Kvällen ser ut att handla om relationer.

 

Kräftan 22/6-22/7

Har du ett förhållande kan du gå en romantisk tid till mötes. Vårkänslorna blommar upp och du är inte främmande att smita iväg med din kära på en lång lunchrast om den möjligheten finns.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu upprätthåller du en stor del av ditt umgänge vis sms. Du har svårt att träffa dina vänner eftersom arbete och fritidsintressen tycks dominera din tid.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du är rätt så tröt på jobbet just nu och det skiner igenom i allt du gör. Försök at rycka upp dig lite. Ditt usla humör sprider dålig stämning på hela arbetsplatsen.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag har du mer än en möjlighet att prova på en idé som du har haft länge. Jupiter ger dig den knuff du behöver. Du ser utanför de vanliga ramarna och det gör dig väldigt innovativ.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt goda humör lyser upp den här dagen. Med en gynnsam position för relationer så har du stora chanser att träffa någon som kommer att betyda mycket för dig i framtiden.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag har du bråttom hela dagen. Du springer som en skållad råtta utan att veta vart du är på väg. Ibland är det bra att stanna upp och tänka efter. En paus kan hjälpa dig att strukturera ditt arbete.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du har mycket höga moraliska värderingar som sätts på prov idag. Det blir en nyttig läxa där du lär dig att allt inte är som det ser ut att vara. Kanske blir du mindre snabb att döma andra i fortsättningen.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen ser ganska trist ut. Du verkar delta i någon form av möten en stor del av dagen och det gör dig rastlös. Du avskyr att vara upplåst. Ta en långpromenad på lunchen för att bli av med krypet i benen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du en fråga som du länge väntat på. Du blir inte så glad som du trodde att du skulle bli och det beror på att du skruvat upp förväntningarna väldigt högt.

 

Annons