Lördag 14/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att ta dig upp ur sängen idag. Din seghet beror antingen på en sen kväll, eller på att du inte är riktigt frisk. Kanske ska du lyda din instinkt och stanna hemma.

 

Oxen 21/4-21/5

Du är på ett strålande humör och du skämtar gärna med dina vänner. Både dagen och kvällen tycks handla om at vara social. Går du på fest kan du mycket väl bli kvällens stjärna.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Unna dig något du suktat efter. Du har jobbat hårt med ekonomin den senaste tiden och nu förtjänar du en belöning. En vän kommer med ett förslag beträffande kvällen.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du har svårt att hinna med det du planerat och det mest för att du har så tajt tidsplan. Unna dig att vara ledig på helgen istället för att boka in varje minut av den.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen blir livlig och rolig. Du har fullt upp med aktiviteter, men det är bara sånt som du tycker om att göra. En vän kommer att vilja överraska dig så bli förvånad även om du misstänkt det här länge.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du svårt att bestämma dig. Det är ovanligt för en Jungfru att lida av beslutsångest, men en påverkan från Vågen gör dig velig. Tvinga inte dig själv att fatta beslut för då ångrar du dig.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen blir lagom aktiv för din del. Du har en del måsten, men inget som du inte kan skjuta upp om trevligare förslag skulle dyka upp. Du är öppen för det mesta just nu.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Var försiktig med alla former av utgifter. Du har lätt för att göra av med för mycket pengar just nu och det är en dålig idé eftersom det ligger större utgifter en bit fram i tiden.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har lätt för att hamna i diskussioner idag och det kan ställa till problem. Tänk efter både en och två gånger innan du öppnar munnen annars riskerar du att såra någon du tycker om.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag får du prova på något nytt och det gör dig riktigt tänd. Det här blir en energikick för dig och det får dig att glömma vardagen en stund. Lördagen blir härlig.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Lördagen handlar om att umgås med familj och vänner. För dig är det viktigt att hitta på saker tillsammans med dom du bryr dig om. En vän har en trevlig nyhet som lyser upp dagen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du är mer impulsiv än vanligt och det får dig att göra saker som du normalt sett inte skulle våga. Njut av den här mer vågade sidan av dig själv, den är inte här för att stanna.

Annons