Söndag 15/3

19 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under söndagen får du fundera på en frågeställning som har med framtiden att göra. Du vet att det är viktigt att du inte beslutar något utan att prata med din partner eller din familj.

 

Oxen 21/4-21/5

Söndagen ser så där härligt slö ut som bara en söndag kan göra. Med en positiv inverkan från Venus så kan det vankas lite romantik, men det kan också indikera att du umgås med nära vänner.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu har du svårt att visa känslor, i alla fall i nära relationer. Du mår som bäst när du har dina vänner omkring dig utan att det ställs några personliga krav på dig.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag har du chansen att pyssla lite hemma. Du har jobbat mycket i veckorna så du har inte hunnit med så mycket som du tänkt dig på kvällarna. Kanske blir det en runda på stan för att göra några vårfynd.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen handlar mest om att du vill vara ifred. Veckan och umgänget har varit intensivt och nu behöver du tid för dig själv. Gör klart för dina närmaste att du behöver egen tid.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Om du pratar ekonomi idag ska du undvika att nämna detaljerade siffror. Du har en influens i ditt tecken som försämrar ditt ekonomiska sinne så håll dig till att mer generella termer.

 

Vågen 24/9-23/10

Var ute så mycket som möjligt idag. Du behöver den friska luften för att kunna tänka klart och det är viktigt att du håller dig skärpt eftersom den här dagen kan bli avgörande på mer än ett sätt.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det finns ett drag av passion i ditt tecken just nu och det kan vara både på gott och ont. Har du tur är du himlastormande förälskad och det är besvarad, har du otur kan den här påverkan stå för svartsjuka och sorg.

 

Skytten 23/11-21/12

Ta det lugnt, du hinner utan att stressa. Om du hela tiden jagar upp dig för småsaker kommer du bara bli galen. Ta dagen som den kommer och njut om du är ledig.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du har massor att göra idag, men just nu lockar en bra bok och en varm filt betydligt mer än att jobba. Några vänner hör av sig med ett så frestande förslag att du kanske lägger din bok åt sidan.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Under söndagen umgås du med din familj eller dina vänner. Det blir en lagom lat dag då du kanske inte får å mycket nytta gjort, men du har trevligt och det är huvudsaken.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen börjar lite segt. Du har svårt att motivera dig. Just nu skulle du behöva komma igång med att träna så att du får mer energi. Om du redan tränar bör du kanske förändra din träningsform.

Annons