Familj eller partners

25 feb, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Hej alla astroälskare, som ni säkert har märkt har jag varit bort ett par dagar. Jag och min man tog ett brejk i vardagen och reste bort långt från datorer och utan barn. Ibland är det härligt att få komma iväg och blåsa liv i romantiken igen, men vet ni vad det allra bästa är? Att få sovmorgon, att slippa vakna till Dora utforkaren klockan sex på morgonen det är höjden av lyx. Under min paus från verkligheten har jag fått massor av frågor här är svaret på några av dom.

Alexandra funderar på hur det är med föräldrar och ens eget tecken. Ofta skiljer man på parrelationer och på familjerelationer i horoskop. I just ditt fall så Vågen bättre med dig som familjemedlem än Väduren, men eftersom du är Stenbock så prioriterar du säkert din familj och då är du beredd att jobba på era olikheter.

När det gäller Oxar så passar de riktigt bra både med Vågar och Fiskar. I den sista frågan undrade du om det fanns äktenskapschanser och det tror jag alldeles säkert om det är killen som är Oxe. Är det tvärtom kan det bli problem. Oxar är traditionella och vill gärna att mannen ska fria, medan Fiskar är romantiska men har svårt att komma till skott.

Sist till den fundersamma Fisken. Jag skulle tro att du är en Fisk med stark påverkan från Vattumannen. Tecknen har en del liknande drag och kan vara lite svåra att hålla isär, men Fisken är mer anpassningsbar än Vattumannen och definitivt det vekaste tecknet av dom både vilket gör att Fisken alltid står tillbaka för en mer dominant påverkan.

🙂

Felicia 

Annons