Vattenlek och buskul

02 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag har varit i Örebro och stojat runt på Vattenlandet där (något som kan rekommenderas om ni har vägarna förbi). Nåja, sanningen att säga så var det nog mest familjen som stod för stojet, jag är nämligen både höjdrädd och har fartskräck så jag höll mig mest på jorden, som den Oxe jag är. I vilket fall som helst så var det härligt att få njuta av falska kokospalmer och varmt vatten om än bara för en dag.

Som vanligt har det dykt upp några hjärtefrågor när jag varit borta och här är svaren.

Elisabeth undrar hur en Jungfru och en Fisk ska kunna få ihop livet. Det är en underbar kombination eftersom Jungfrun är så stabil och det är precis vad Fisken behöver. De problem som kan uppstå är när Fiskarna blir för drömmande och diffusa, det krockar med den ytterst verklighetsförankrade Jungfruns praktiska sida.

Tuva Vattumannen undrar vem som passar henne, varför inte en Oxe, det har ju funkat för oss 🙂 Skämt å sido så passar faktiskt Vattumän med de flesta (måste bero på deras trevliga personlighet) även om Tvillingen, Vågen, Skytten och andra Vattumän är de mest idealiska partners.

Vågen och Lejonet är en passionerad kombination (grattis du har lyckats). Vågens sociala talanger och omtänksamhet passar det charmiga men lätt egocentriska Lejonet utmärkt.

Snöiga hälsningar

Felicia

Annons