Nyfiken i en strut

03 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Min femåriga tjej har en massa frågor om rymden, stjärnorna och alla planeter. Jag har inte insett hur svårt det är att förklara något som man inte kan se med blotta ögat, men det är nyttigt att få alla dom här frågorna eftersom många gånger får jag själv gå in och slå upp svaret. Sista frågan jag fick var hur många planeter finns det egentligen? Och jag lovar att svara massor hjälper inte ett dugg.

Nu till några andra nyfikna personer När det gäller Kräfta och Våg är den inte den bästa av kombinationer. Vågen är mycket ömhetstörstande och det är ett behov som kräftan inte alltid kan leva upp till.

Oxe och Kräfta är en härlig kombination däremot. Båda är mycket fästa vid familjen och sätter sina närmaste främst.

Både Skyttar och Skorpionen är jägare så deras romans bli troligtvis härligt, passionerad och kortlivad. Skytten tröttnar snabbt och känner sig låst av den krävande Skorpionen och Skorpionen blir galen av svartsjuka på Skyttens ständiga flirtande.

Och sist till en  Lejontjej (misstänker jag) som verkar ha svårt att bestämma sig om hon ska satsa på Oxe eller Jungfru. det är lite roligt att se att du dras till jordtecknen  eftersom det egentligen inte är det bästa för dig. Om du nu ska satsa på en av de här grabbarna bör du välja Oxen eftersom hans natur rimmar bättre med din än Jungfruns.

=-)

Felicia

Annons