Måndag 16/3

09 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under måndagen får du chansen att prova dina förmågor. Du får ett uppdrag som kräver både mod och en massa idéer. Det här är precis den typen av projekt som du uppskattar att jobba med.

 

Oxen 21/4-21/5

Du känner dig inte riktigt pigg just nu. Egentligen är det din kropp som säger till dig at du behöver vila. Det har varit för intensivt den senaste tiden, både på jobbet och privat.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har hittat tillbaka till din gamla arbetsglädje igen. Äntligen flyter vardagen på relativt problemfritt. En släkting går igenom en svår period och skulle uppskatta ditt stöd.

 

Kräftan 22/6-22/7

Har du en partner är det bra att du visar dina känslor lite tydligare. Ibland stänger du in dig i dig själv och det gör att din älskade börjar tvivla på dina känslor.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu är gemenskap väldigt viktig för dig. Du har ett behov av att passa in och om du inte är med i en speciell grupp så känner du dig utanför. Jobba på din självständighet.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du svårt att sluta tänka på jobbet. Det är för mycket på gång för att du ska kunna slappna av. En av dina kollegor upplever dig som stressad och försöker få dig att varva ned.

 

Vågen 24/9-23/10

Bli inte arg på andra för att de gör misstag, du har själv gjort en hel del fel i början. Nu gäller det att du visar att du kan ha tålamod mot mindre kompetenta personer.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dina råd kan visa sig ovärderliga idag. Det gäller bara att du inte blir mästrande utan att du talar om vad du tycker på ett ödmjukt sätt. Vissa av dina kollegor har svårt för bossiga metoder.

 

Skytten 23/11-21/12

Visa att du vågar mer nu än annars. Ditt mod får du bland annat från Mars och det inspirerar dig mycket i ditt arbete. En kollega har svårt att hinna med sina uppgifter, så hjälp henne gärna.

 

Stenbocken 22/12-20/1

I ditt liv sker det mycket just nu. Du vill gärna dra ned tempot, men yttre omständigheter gör att vardagen är svår att påverka. I det här fallet är det bäst att bara flyta med.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen börjar bra om än lite senare än du tänkt dig. För din del gäller att hålla huvudet kallt och inte ge några löften som du inte kan hålla. Tänk efter innan du öppnar munnen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du låter andra kliva på dig och det är inte bra. Säg ifrån redan från början så att dina kollegor fattar att du inte kan bollas med hur som helst. Du måste vara bestämd.

 

 

 

 

 

Annons