Tisdag 17/3

09 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under tisdagen får du möjlighet att rätta till ett misstag som du gjort tidigare. Ta den här chansen för den kommer inte igen. Ibland är det skönt att göra ett avslut och kunna gå vidare.

 

Oxen 21/4-21/5

Det verkar som det är magen som ställer till problem ör dig. Det kan bero på att du är nervös, stressad eller bara har svårt att koppla av. Unna dig lite egen tid på kvällarna.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Var försiktig med hur du förhåller dig till andra människor idag. Ditt horoskop indikerar att din stubin är kort och det gör att du har lätt att hamna i diskussioner/gräl.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag har du chansen att visa upp dina talanger. Månen ger dig styrka på det undermedvetna planet, och hon ger dig också ett positivt kreativt flöde som kan inspirera dig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du har svårt att diskutera med en kollega. Vad du än säger så blir det fel. Det beror på att er personkemi inte stämmer. Ge upp tanken på att ni ska bli när vänner, satsa på en sund arbetsrelation istället.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du känner dig lite ensam på arbetet just nu. Det verkar som en person som du verkligen gillade har slutat och nu känner du att du inte har någon riktigt bra kompis.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen blir spännande, krävande och väldigt lång. Du hamnar i ett arbete som slukar ditt intresse så mycket att du glömmer bort klockan. Se till att inte boka in något ikväll.

 

Skorpionen 24/10-22/11

En av dina vänner känner sig försummad. Du har inte hört av dig på länge till honom/henne och nu får du stå ut med en hel del surande från hans/hennes sida. Visa hur ledsen du är.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har ett sidoprojekt som börjar uppta mer och mer av din tid. Inse att du kommit till en brytpunkt, antingen satsar du fullt ut eller så lägger du ned. Du orkar inte med två heltidsjobb.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag är du på gott humör och det lyser upp hela din person. Tänk på att bli för familjär med en kollega. Hon/han har lite svårt för privata relationer på jobbet. Håll distansen.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag är det plånboken som bestämmer. Du vill överraska en vän, men du inser att du inte har råd med det du tänkt dig. Kanske bör du skjuta upp din överraskning tills ekonomin blir stabilare.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Unna dig lite lugn och ro idag oavsett om du jobbar eller inte. Stressa inte upp dig över detaljer och gör en sak i taget. Ibland blir du stirrig och då tappar du kontrollen.

 

 

 

 

 

 

Annons