Onsdag 18/3

09 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du är ovanligt pigg just nu och den här extra energin är något som du bör ta vara på. På jobbet kan du visa att du är en talang att räkna med. Var inte rädd för att briljera.

 

Oxen 21/4-21/5

En person som du egentligen inte haft någon relation till börjar bli påträngande. Det kan röra sig om en kollega eller en ytlig bekant. Markera att du tycker att han/hon har gått för långt.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det ser ut som det finns varmare känslor i ditt tecken just nu. Antingen kan det röra sig om en nära vänskap eller så kan det vara början till en romans. Du strålar av lycka.

 

Kräftan 22/6-22/7

Var inte allt för snabb i dina omdömen idag, då finns risken att du gör ett misstag. Ta dig tid att fundera och analysera situationen som du befinner dig i.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu har du svårt att ta order från någon, avsett om det är en kollega eller en chef. Du gillar att bestämma själv så det uppstår en intressekonflikt på jobbet.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen är full av små, men irriterande problem. Det gäller att du är uppmärksam och inte hänger upp dig på oväsentliga detaljer. En vän verkar ha det jobbet på sitt arbete just nu, hon/han behöver prata av sig.

 

Vågen 24/9-23/10

Ibland har du svårt att säga vad du känner och tycker. Du blir tyst när du borde tala. Var inte rädd för vad andra tycker om dig, du har rätt till en åsikt även om den är kontroversiell.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag skapar du dina egna möjligheter. Med Uranus positiva kraft får du en energi som är kaotiskt välgörande. Du lyckas med det mesta du tar dig för.

 

Skytten 23/11-21/12

En person har förolämpat dig och nu ruvar du på en hämnd. Frågan är om det är den bästa metoden att ge igen, ibland kan det vara bättre att spela oberörd än att visa hur upprörd du är.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Familjen är det som håller dig uppe just nu, men det kan bli lite väl mycket av det goda. Tänk på att det finns annat i livet förutom familj och arbete. Glöm inte dina nära vänner.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du känner dig ovanligt harmoniska just nu. Både privat och på jobbet fungerar det mesta. Tyvärr är det här lugnet före stormen, njut av det så länge det varar.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du möjlighet att göra något som du väntat på en längre tid. Det blir kanske inte så roligt som du tänkt dig, men det blir en intressant upplevelse.

 

 

 

 

 

 

Annons