Torsdag 19/3

09 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Just nu är det osannolikt att du kommer att få det du vill. Du har för många storslagna drömmar för att alla ska kunna slå in. Det är dags att prioritera vad som är viktigast.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag är det tempo på jobbet du har fullt upp från morgon till kväll. En av dina kollegor är ur form och det gör att du får slita hårdare för att hinna med allt som ska göras.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Månen har gått in i ett positivt förhållande till ditt tecken och det stärker din intuition såväl som din förmåga att bejaka din kvinnliga sida. Det gäller både kvinnor och män.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag har du svårt att ignorera en särskilt ihärdig kollega. Antingen så konfronterar du den här personen eller så får du ett problem under lång tid framöver.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen börjar bra, men det uppstår ett problem under förmiddagen som gör att du blir tvungen att göra om en del saker. Detta försenar dig och risken att du får jobba över är stor.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Var inte alltför säker på dig själv, det kan mycket väl visa sig att du har fel. Med en mer ödmjuk attityd så kommer du längre. Ett brev eller dylik handling ser ut att bli försenad.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen handlar mycket om dina vänner. Du har under en längre tid känt att du inte hunnit träffa dina närmaste så mycket som du skulle önska. Nu är det dags för en förändring.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Visa vad du vill, du måste vara självsäker idag annars riskerar du att gå miste om något som du skattar högt. En vän har en kul idé som du bör haka på så fort som möjligt.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen blir givande på mer än ett sätt. Dels lär du dig en nyttig läxa, inte så kul kanske, men utvecklande. Dels får du lära känna en ny vän och det blir början för en ny vänskap.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen är ganska intensiv så räkna inte med mycket tid för dig själv. Du måste vara alert och beredd på det mesta. En överraskning förändrar torsdagen till det bättre.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu är du inte särskilt morgonpigg. Du har svårt att ta dig upp ur sängen och det gör att du ofta kommer igång senare än du tänkt dig. Kanske är det bra om du hittar ett sätt att motivera dig själv på.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag har du en del frågetecken att reda ut. Ska du lyckas med att knäcka det här problemet så måste du lära dig att se på saker på mer än ett sätt. Visa att du kan vara flexibel.

 

 

 

 

 

 

Annons