Lördag 21/3

09 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir trevlig och lagom lugn. Du har en del aktiviteter inbokade, men inte fler än att du hinner lata dig lite också. Att vila är viktigt när man är ledig, särskilt med tanke på hur intensiva veckorna är.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir ganska lugn. Du har ett par måsten på din Att göra lista, men det mesta skjuter du upp till veckan. En spontan middag med vänner kan liva upp kvällen.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Om du visar att du törs kommer du att kunna vinna mycket. Idag handlar det mesta du gör om att vara modig och om att våga ta risker. Dock är spel inget att rekommendera.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du har en plan för dagen, men den spricker innan frukost. Det blir både en lättnad och en besvikelse eftersom det här var något du såg fram emot.

 

Lejonet 23/7-23/8

Var försiktig med utgifter idag. Ett spontant inköp kan förstöra din budget för lång tid framöver. Visst är den här grejen superläcker, men inte värd att offra en månads besparingar på.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag är du svag för alla typer av komplimanger. Om dina vänner eller din partner vill få dig att göra något är det bara att le sött och säga något snällt så är du med på noterna.

 

Vågen 24/9-23/10

Under lördagen får du möjlighet att vara med på ett nytt projekt som tycks röra sig om en frivillig organisation. Hur det avlöper beror på hur strukturerad du kan vara.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen börjar i ganska segt tempo, du är inte på bästa humör. Senare under dagen kan en glad nyhet få dig att må bättre. Kvällen ser riktigt kul ut, du umgås med dina kompisar.

 

Skytten 23/11-21/12

Är du i ett förhållande kan den här lördagen bli romantisk. Du har en positiv påverkan från ett flertal planeter som får dig att bli ner mottaglig för din partners behov än annars.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Försök att undvika att vara negativ. Ibland har du lätt att vräka ur dig griniga kommentarer utan att egentligen mena dom. Tänk på att du sårar dina vänner i onödan.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir ganska intensiv. Som vanligt är du fullbokad och det beror till stor del på att du har svårt att tacka nej till evenemang och på att du är en ganska usel organisatör som privatperson.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under lördagen är det bra att gå igenom dina finanser. Du har halkat efter med ett flertal räkningar och nu måste du få ordning på pengarna igen. Tänk positivt.

 

 

 

 

 

 

Annons