Söndag 22/3

09 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Söndagen blir intensiv för din del. Du har en del engagemang som du omöjligt kan tacka nej till. En släkting kommer med ett påträngande förslag, avböj så artigt som möjligt.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen går alldeles för fort som alltid när du är ledig. Du har fullt upp från morgon till kväll. En vän hör av sig till dig via en annan vän och det blir en rolig överraskning.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Visa att du kan vara strukturerad när det behövs. En vän/släkting behöver din hjälp och det är viktigt att du prioriterar honom/henne. Den här personen har alltid funnits där för dig.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag har du en gås oplockad med en vän, han/hon har omedvetet sårat dina känslor och det tänker du hämnas. Du är inne i en period där du blir snarstucken över minsta sak.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag känner du för att lata dig, och det förtjänar du. Stryk ett streck över listan med alla måsten, inget är viktigare än ditt välbefinnande och det kräver att du tar det lugnt.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag känner du dig riktigt huslig. Det finns en chans att du rent av ställer dig vid spisen och trollar fram doftande grytor och nybakat bröd. Om inte husmors sysslor tilltalar dig så gör du något annat matnyttigt.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag vågar du visa mer irritation än annars. Oftast föredrar du att låsa in dina känslor, men just idag har du ingen lust att hålla din ilska för dig själv. Du skäller som en irländsk setter.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen börjar ganska tidigt trots att du är ledig. Antingen har du svårt att sova eller så är du tvungen att gå upp i ottan. En vän vill ha dig med på en fysiskt krävande aktivitet.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen handlar om att våga vara sig själv. Du har lätt för att sätt på dig en mask inför andra, men nu vill du inte leka längre. Det finns en person som du vill visa ditt rätt jag för.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Söndagen blir lugn och lat för din del. Det blir en välförtjänt paus i all stress. Nu kan du äntligen slappna av och njuta av nuet utan att bekymra dig om morgondagen.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Under söndagen drabbas du av en underlig föraning som kommer visa sig riktig. Det är Pluto och Månen i samarbete som förstärker det här sjätte sinnet hos dig. Du blir en aning klärvoajant.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du flera uppslag till nya projekt. Det är bra eftersom du lidit idétorka under en tid. Visst innebär det en del arbete för din del, men inget som du tycker är trist.

 

 

 

 

 

 

Annons