Kluriga frågor

13 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag fick en mängd frågor på senaste inlägget och jag ska försöka besvara dom så tydligt jag kan. Asc:en (ascendenten) bygger på årtal, tidpunkt och plats man är född. Det går alltså inte att få fram den uppgiften om man inte har dessa tre fakta. Som jag som är född 1971, i Stockholm kl 6.23 på morgonen den 6/5 kan med hjälp av de uppgifterna räkna ut att jag har min Asc i Kräftan. Det går att räkna ut antingen med datorprogram eller manuellt (inget jag rekommenderar, det tar en halv dag, det ingick i den grundläggande astrologiutbildningen bläh). Datorprogram som ger dig ditt födelsehoroskop utan tolkningar kan man få tag på via många internetsidor. Där är det bara att mata in data och vips så kommer ett färdigt horoskop ut, mycket praktiskt.

Måntecken? Jag vet inte riktigt vad du menar med den frågan men Månen symboliseras av Kräftan och det fjärde huset, det står för familjen, föräldrarna och rötterna, hon kan även representera det undermedvetna och barn. När det gäller Fisken med asc i Jungfrun så kan jag säga att Jungfrun och Oxen har många gemensamma drag eftersom båda är jordtecken. Jungfrun framställs ofta som tristare och mer humorlös än hon egentligen är så jag kan förstå att du hellre vill identifiera dig med Oxen, det är synd för det finns många bra egenskaper hos Jungfrun som sällan lyfts fram. Bland annat är hon väldigt passionerad när hon väl blir kär, hon är praktisk, logisk och mycket kreativ. 

Sedan hade jag två frågor om Stenbocken och Vågen. Det är en av de mindre lyckade kombinationerna, tyvärr. Tecknen är för olika för att de ska kunna leva tillsammans i längden.

Väduren och Skorpionen är en bättre kombination, men den kräver att båda parter jobbar på förhållandet för att det ska fungera. Befinner ni er på olika platser i livet blir förhållande stormigt (som du säker märkt) passionerat och kort.

🙂

Felicia

 

Annons