Seriösa astrologer

17 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är svårt att hitta bra astrologer, även om de flesta som lever på yrket ser sig själva som seriösa. Som inom alla yrken bygger astrologi mycket på kunskap, erfarenhet och förmågan att kunna tolka olika aspekter av ett horoskop. Att ställa själva horoskopet är inget svårt, det görs med datorprogram det är tolkning som är det knepiga. De damer som började undervisa mig en gång i tiden var mycket skickliga, men de var nog sjuttio år då för mer än tjugo år sedan så jag tror inte de är aktiva idag, tyvärr.

När det gäller en Oxe med ascendenten i Skytten kan man kort säga att Oxen stabiliserar den mer eldiga Skytten. resultatet blir en entusiastisk, fördomsfri person som dessutom är väldigt pålitlig. Det är viktigt med utmaningar för dig, kanske främst inom ditt arbete. Någon form av varierat utomhus jobb kan vara att rekommendera.

Kräfta och Våg är en en ganska knepig relation. Som lufttecken har Vågen ett stort socialt behov och älskar att ventilera sina tankar med sin omgivning. Vattentecknen är inte lika verbala och kan upplevas som lite kyliga.

🙂

Felicia

Annons