Måndag 23/3

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar ganska segt. Du känner dig tröttare än vanligt och har svårt att motivera dig själv. Just nu är du inne i en period då du är ganska less på ditt arbete.

 

Oxen 21/4-21/5

Under dagen får du stressa mer än du tänkt dig. Yttre omständigheter påverkar ditt sätt att arbete. Se till att du inte pressas till att fatta dåliga beslut. Tillåt dig att få tid att tänka efter.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har det riktigt roligt på jobbet just nu. Du kommer utmärkt överrens med en kollega och det gör att även tråkiga dagar som den här blir riktigt trevliga,. Lite skvaller förhöjer dagen.

 

Kräftan 22/6-22/7

Har du varit ledig i helgen kan det kännas extra tungt att gå upp på morgonen. Du känner inte alls för att ta itu med besvärliga uppgifter och griniga kollegor. Försök tänka positivt.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu känner du att du inte får utlopp för din kreativitet. Det är för styrt på ditt arbete för att du ska få den frihet du behöver. Prata med din chef om dina känslor.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du känner dig inte riktigt på hugget just nu. Det verkar som en latent förkylning eller virus drar ned arbetstakten. Tillåt dig själv att inte vara på topp. Alla har mindre bra dagar.

 

Vågen 24/9-23/10

Visa att du kan mer än du ger sken av. Du har en unik möjlighet att få prova på något riktigt utmanande på jobbet, men då måste du visa hur motiverad du är först.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag har du inge möjlighet att smita undan en tråkig uppgift så det är lika bra att du tar tag i den direkt på morgonen så du får den avklarad. Annars kommer du ha ångest hela dagen.

 

Skytten 23/11-21/12

Ett brev eller mail gör dig förbryllad. Du får veta en sak som är ganska oroväckande, men du vet inte om det bara är ett rykte eller fakta. Ta reda på sanningen.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen får du en komplimang som får dig på riktigt gott humör. Det gäller mer ditt arbete än ditt utseende, och det får dig att känna dig smart. Njut av känslan så länge du kan.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Undvik att äta en allt för mäktig lunch idag. Du kommer att behöva vara skärpt på eftermiddagen och då är det inte bra om du känner dig däst av allt för fet mat. Kaffe kan bli din räddning.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Visa dina talanger utan att skryta om dom. Det är en fin balansgång mellan att vara både ödmjuk och drivande på samma gång. Du får chansen att öva dig idag.

 

Annons