Tisdag 24/3

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att erkänna ett fel som du gjort i förra veckan och det gör din chef grinig. Erkänn bara ditt misstag så kommer allt att lösa sig, det är när du skyller på andra som problem uppstår.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag får du möjligheten att testa en riktigt roligt idé. Det är äntligen så passa lugnt på jobbet att du får ett par minuter över ör dig själv och det känns bra.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En vän som du brukar träffa har plötsligt försvunnit från din bekantskapskrets och nu är du orolig. Om du inte får tag på henne/honom via mail eller telefon så åk och hälsa på.

 

Kräftan 22/6-22/7

Ibland kan du vara väldigt dömande utan att mena det. Som idag får du en unik chans att jobba med en person som kanske är lite annorlunda, men som har massor av erfarenhet. Sumpa inte den här möjligheten.

 

Lejonet 23/7-23/8

Var inte så tjurig. Dina kollegor fördrar ett gott skratt framför en grinig kollega. Har du privata bekymmer så bör du hålla dom just privata. Tänk på att inte ta med dig fritiden till jobbet.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du får en fråga som får dig att tänka idag. Det blir en helt ny synvinkel för dig och det gör dig både förvånad och road. Ibland kan lösningarna på ett problem komma från de mest oväntade håll.

 

Vågen 24/9-23/10

Ett djur eller ett barn tröstar dig när du känner dig nere. Du får positiv energi från den här personen. Ibland är det enda som behövs ett par timmar med någon som helt kan leva i nuet.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Planera inte allt för mycket den närmaste tiden. Saker har en tendens att inte bli som du tänkt dig i vilket fall som helst så det är lika bra att du är öppen för förändringar.

 

Skytten 23/11-21/12

Ekonomin är ett stort bekymmer för dig just nu. Du har inte råd med något du verkligen vill ha och du är lite restriktiv mot lån. Håll hårt i plånboken, du får en chans att köpa det här om en månad igen.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen får du chansen att säga vad du tycker och tänker till en person som har makt att göra något åt situationen på ditt arbete. Försitt inte den här möjligheten till att påverka.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag visar du prov både på lyhördhet och på empati. En kollega mår inte särskilt bra, men har svårt att prata om det. Du kan ana dig till din arbetskamrats bekymmer och hjälper till i tysthet.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Visa att du kan vara väldigt flexibel om du vill. En av dina största talanger är att du kan anpassa dig till nästan vilka omständigheter som helst utan att det ens är särskilt jobbigt för dig.

 

 

 

 

 

Annons