Onsdag 25/3

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir bättre än du tror när du kliver upp på morgonen. En glad överraskning väntar på jobbet och det får dig att vakna till liv igen. Din motivation återvänder.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att komma överrens med vissa av dina arbetskamrater. Egentligen är du en social ensamvarg. Du gillar att jobba själv, men du har inget emot att umgås på rasterna.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag blir du ifrågasatt av en arbetskamrat och det retar gallfeber på dig. Du känner dig mistrodd och din reaktion blir ganska hämndlysten. Försök att vara mer objektiv.

 

Kräftan 22/6-22/7

Om du ska styra över andra personer är det viktigt att du gör det med en viss finess. Om du skriker och domderar så kommer du aldrig att få som du vill. Använd dig av listiga knep istället.

 

Lejonet 23/7-23/8

Om du får som du vill kommer du att bli besviken. Ibland är det bättre att drömma än att få dina drömmar infriade och så är fallet för dig. Verkligheten är inte lika lockande som drömmen.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag ljuger du en kollega rakt upp i ansiktet och det får dig att skämmas. Tyvärr har du inget val eftersom det handlar om ett löfte som du avgett och som du inte har för avsikt att bryta.

 

Vågen 24/9-23/10

Visa att du är mer organiserad än dina kollegor tror. När du blir stressad så slarvar du och det ger ett sämre resultat än du önskar. Du måste ta en paus när du känner dig uppjagad.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Under onsdagen får du en del större problem att ta itu med. Du är inte helt oförberedd eftersom du anande att den här dagen skulle komma. Det är bara att bita i det sura äpplet.

 

Skytten 23/11-21/12

Tveka inte idag, det är det sämsta du kan göra. När du känner dig osäker så ska du lite på din intuition, det kommer att leda dig rätt. Visa att du vågar fatta beslut under press.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen handlar om att reda ut fakta från lösa rykten. Det låter ganska enkelt, men det är betydligt mer komplicerat än det verkar. Du måste ha tålamod och vara noggrann.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag blir du riktigt irriterad på en kollega som nästan alltid lyckas smita undan sitt ansvar. Du ogillar lata människor, och särskilt såna som jobbar tillsammans med dig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du undersöker möjligheterna till ett annat arbete eller andra arbetsuppgifter. Du känner att du är mogen för något nytt. Det är bra att visa att du är intresserad.

 

 

 

 

 

Annons