Torsdag 26/3

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Torsdagen är en dag fylld av mot och medgångar. Inget är behagligt och lugnt med den här dagen. Räkna med både tårar och skratt innan kvällen kommer.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag håller du högt tempo hela dagen. Du vet att ju mer du får gjort idag ju bättre ligger du till imorgon och för dig är det viktigt med lugna fredagar.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Om du ifrågasätter en kollegas arbetsstil kan du såra hans/hennes känslor. Den här personen är ganska lättstött och har en förmåga att bli arg för ingenting. Tänk dig för innan du öppnar munnen.

 

Kräftan 22/6-22/7

Nu när du har en så klar påverkan från Månen bör du vara extra uppmärksam på din intuition. Din magkänsla kan ge dig bättre råd än några logiska slutsatser just nu.

 

Lejonet 23/7-23/8

Ibland kan du vara lite väl medveten om din egen talanger. Genom att alltid visa upp dom kan du framstå som en aningen skrytsam. Dämpa den här sidan av dig själv.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Under dagen drabbas du av dåligt samvete för at du glömt att kontakta en person som väntar på att du ska höra av dig. Kompensera gena extra uppmärksamhet och omtänksamhet.

 

Vågen 24/9-23/10

Om du daltar med din vän kommer han/hon bara bli irriterad. Inse att det är en vuxen person du har att göra med och att han/hon får stå för sina egna handlingar.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Ibland kan du vara oförskämd utan att ens veta om det. Du lägger dig till med en dryg attityd när du känner dig osäker och det gör att människor som inte känner dig uppfattar dig fel.

 

Skytten 23/11-21/12

Om du utnyttjar Plutos goda egenskaper så kan du verkligen göra succé. Pluto står för det oväntade och det är till din fördel. Du kan skaka om på ett positivt sätt och väcka liv i sömniga kollegor.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Var vaksam när det gäller fördomar annars kan du lätt hamna i en jobbig konflikt på ditt arbete. Du behandlar oftast folk lika oavsett baggrund, men i det här fallet kan det bli fel.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Var inte allt för säker på dig själv då kan du göra ett rejält misstag. Det bästa är om du dubbelkollar alla avgörande moment så slipper du en otrevlig överraskning.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Din kreativitet är på väg att dala och det gör att du grips av panik. Du är så van att alltid kunna lita på din fantasi och din förmåga att tänka flexibelt. Nu måste lita på logik istället.

 

 

Annons