Fredag 27/3

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir vild och galen. En glad kollega piggar upp dagen med busiga skämt och roliga infall. Även kvällen blir annorlunda och lite galen. Du har jättekul.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag är du på riktigt gott humör. Du nynnar för dig själv och du charmar din omgivning med ditt leende och dina luriga kommentarer. När du vill är du oemotståndlig.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag ska du tänka flexibelt. Det är viktigt att du inte låter dig styras av dina kollegors fördomar utan att du kan se saker för vad det verkligen är.

 

Kräftan 22/6-22/7

Om du funderar på att köpa en present idag så ska du tänka på vad som gör den här personen glad inte vad du vill ha.  Det är lätt att det blir fel annars. Ni har inte alls samma smak.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag ska du ta hand om dig själv. Du har slitit hårt hela veckan så du förtjänar verkligen en lugn och skön kväll där du kan njuta av en god bok eller en bra film.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag tänker du föreslå något ganska drastiskt för dina medarbetare. Det är viktigt att du lägger upp det här förslaget rätt, annars kommer du bli rejält nedröstad.

 

Vågen 24/9-23/10

Fredagen blir lite väl stressig för din smak. Det verkar som om en kollega är sjuk eller bara trött för du får göra ditt och en hel dels av hans/hennes jobb också.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen börjar ganska lugnt, men tempot trappas upp under eftermiddagen. Det är viktigt att du inte stressar upp dig bara för att du får mycket att göra. Om du bara jobba systematiskt sp hinner du.

 

Skytten 23/11-21/12

Det ligger romantik eller åtminstone en stark attraktion i ditt horoskop. Det kan vara en oskyldig flirt på jobbet eller något djupare intresse som avspeglas.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag får du chansen att göra något åt den situation du befinner dig i. Det blir ett lyft för dig eftersom du känner att du får tillbaka en del av kontrollen över ditt liv.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag försöker du smita så tidigt som möjligt. Du saknar din familj och vill hem till dom så fort du kan. En kollega grusar tyvärr dina planer med ett akut problem som måste åtgärdas.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Din brist på erfarenhet ställer till det för dig idag.  En viss insikt i problemet kan du få från en äldre kollega som har varit i samma situation som du är nu.

 

 

Annons