Lördag 28/3

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Lördagen blir behaglig och du får chansen att vila upp dig ordentligt. En del aktiviteter kan förekomma på eftermiddagen, men inget som överanstränger dig.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att säga nej till en vän som du inte sätt på länge. Tyvärr blir det inte så trevligt som det skulle kunna bli eftersom du är så stressad. Varför inte boka om till en annan dag istället.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Din ekonomi behöver gås igenom och det är viktigt att du tar dig tid och gör det. Var inte rädd för att strama hårt i budgeten. Du kan klara allt du vill om du bara anstränger dig

 

Kräftan 22/6-22/7

Under lördagen kan det uppstå en konflikt i familjen och det är bra om du löser den så fort som möjligt innan den blommar ut och blir riktigt allvarig. Använd dina diplomatiska talanger.

 

Lejonet 23/7-23/8

Lördagen blir intensiv. Du umgås mycket med dina vänner och det gör att du halkar efter med något som du planerat att hinna med hemma. Räkna med en del sura miner från familjen.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Din insikt i din väns problem är väldigt begränsad så dra inga slutsatser innan du har mer fakta. Det är så lätt att döma någon ohörd. Tänk att tillit är något av det finaste man kan ge en vän.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag unnar du dig att pyssla hemma och slippa fundera över jobbet. För dig är det lyx och total avkoppling att få stöka i hemmet. Du gillar när det blir rent och fint.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det ser ut som du arbetar idag. Kanske är det något mindre som du kan gör hemifrån eller så är du tvungen att masa dig iväg till arbetet som vilken vardag som helst.

 

Skytten 23/11-21/12

Visa att du kan vara ganska förstående när du vill. Du har ett varmt hjärta, men ibland glömmer du bort att vara empatisk med dina vänner och utgår ifrån det västa istället.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Det blir en bra lördag där du får mycket gjort och samtidigt hinner slappna av och umgås med vänner. Kvällen blir ovanligt lättsam och du flyr vardagen för ett par timmar.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu har du svårt att hinna med ditt fritidsintresse. Det finns så mycket annat som kommer emellan istället och gör att du inte får tid för dig själv. Du måste tänka på dina egna behov också.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du känner dig lite ensam och bortglömd. En vän som du hade förväntat dig skulle höra av sig har glömt dig och det sårar dig. Ring och påminn, alla kan få hjärnsläpp ibland.

 

 

Annons