Söndag 29/3

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en riktig slapp dag för alla Vädurar. Du kan unna dig att stanna i sängen hela dagen om du vill. En vän kommer med ett förslag på en ganska annorlunda aktivitet.

 

Oxen 21/4-21/5

Nu när Jupiter påverkar dig så kan du tänka mer kreativt än vanligt. Dina konventionella idéer får stå tillbaka för mer moderna och uppdaterade planer.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag får du chansen att flirta med en person som du inte lyckats få kontakt med tidigare trots tappra försök från din sida. Idag infinner sig äntligen en bra möjlighet till lite spontant småprat.

 

Kräftan 22/6-22/7

Söndagen blir lugn och skön. Du hinner med en del mindre uppgifter som har med ett frivilligt projekt att göra. En vän löser ett problem åt dig som du inte fått bukt med den senaste veckan.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag får du möjlighet att be en vän om ursäkt. Försitt inte den här chansen bara för att du är för stolt för att medge att du gjort fel. Din vän är alldeles för bra för att mista.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Bli inte arg över sådant som du ändå inte kan påverka. Saker sker, och det är bara att acceptera och göra det bästa av situationen. Idag är det ödet som styr dina steg.

 

Vågen 24/9-23/10

Unna dig en riktigt skön dag långt borta från arbete och plikt. Gör det som faller dig in utan att planera. Det är nyttigt för dig att vara impulsiv ibland. Oftast är du styrd av din kalender.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir ganska rörig. Det ser ut som du har blandat ihop två tidpunkter och det ställer till trassel, inte bara för dig utan för en stor del av din omgivning.

 

Skytten 23/11-21/12

Om du vågar vara lite mer öppen så kommer du lära känna en person på ett nytt sätt idag. Genom att visa dig sårbar når du fram till din vän på ett helt annat sätt än tidigare.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Låt inte slumpen avgöra en viktig fråga. Du ha tidigare tagit kontroll över ditt liv och nu är det viktigt att du behåller den. Visa att du kan fatta tuffa beslut om du måste.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir ganska fullbokad. Du har svårt att bara sitta hemma och ta det lugnt, då blir du rastlös. Du vill hela tiden ha något att göra. Din partner tycker du är för aktiv.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag lämnar du inget åt slumpen. Du har en plan och den följer du till punkt och pricka. Kvällen ser lagom slö ut. Du ägnar dig åt din favoritsysselsättning.

 

 

Annons